1. Online dienst Switch biedt 'aantrekkelijke producten voor gamers'

Online dienst Switch biedt 'aantrekkelijke producten voor gamers'

Tijdens een inversteerdersbijeenkomst heeft Nintendo-president Kimishima gehint naar de voordelen van de aankomende online dienst voor de Switch. Nintendo zal aantrekkelijke 'producten' bieden voor gamers, die mogelijk in de volgende aankondiging worden onthuld.

Toen Kimishima werd gevraagd hoe het bedrijf de dienst aantrekkelijk maakt voor het publiek zei hij dat Nintendo bepaalde ‘producten’ zal bieden die bij gamers in de smaak vallen. Ook hintte hij naar de volgende aankondiging.

“We hebben wat ideeën voor hoe we Nintendo Switch Online aantrekkelijk kunnen maken als een betaalde dienst. Ik denk dat onze volgende aankondiging het wachten waard wordt.”

Recent werd bekend dat de releasedatum voor de dienst is verplaatst naar september 2018. Inmiddels is de Nederlandse pagina online verschenen, waarin wordt vermeld dat een abonnement 19,99 euro per jaar kost. Hiermee kunnen spelers online gamen, krijgen ze kortingen in de Nintendo eShop en worden retrogames beschikbaar gesteld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Afwachten maar he. Er zal binnenkort wel een event komen.

 • Ah, ja, de huur-retro games.

 • <sarcasme> Lekker veel nieuwswaarde dit. Ik zag het bijna niet aankomen. </sarcasme>  Effe serieus; laten we pas verder praten als er iets fatsoenlijks te melden is hierover.

 • 19,99 per jaar is natuurlijk een schijntje vergeleken met de concurrentie. Ik verwacht geen gratis full games voor dat bedrag. Hooguit wat NES of SNES games. Daar neem ik zo'n dienst ook niet voor trouwens. Het belangrijkste, en laat ze dat aub in hun oren knopen, is een fatsoenlijke online ervaring.  Tegen vrienden spelen. Met andere gamers kunnen communiceren via de Switch en niet via iets stoms als een app op je smartphone of wat stomme 'dat was spannend!' oneliners als bij Mario Kart 8.

 • Oke ik ben hongerig kom maar op met die Direct..
  Hopelijk eind deze maand..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren