1. Speedrunner bezit acht verschillende records in Dark Souls 3

Speedrunner bezit acht verschillende records in Dark Souls 3

Nemz38, een pseudoniem voor een Engelsman, bezit maar liefst acht wereldrecords voor Dark Souls 3. Nemz38 heeft laatst alle eindbazen verslagen in 1:36:46. Hierdoor heeft hij het laatste record overtroffen die er ongeveer een minuut langer over deed. Nemz38 is al een tijdje bezig met het verbreken van wereldrecords binnen de game. Vorige maand heeft hij een nieuw wereldrecord neergezet met het verzamelen van alle achievements. Hier deed hij 12:37:54 over.

Welke Categorieën?
Hij bezit ook de records op de volgende categorieën. Any%, Any% No Teardrop, All Bosses, Any% current patch, All bosses (No Major Skips), Boss rush mod. Deze verschillende categorieën hebben allemaal betrekking tot het wel of niet gebruik mogen maken van verschillende glitches, patch en mods. Zo mag binnen de categorie Any% No Teardrop geen gebruik worden gemaakt van een glitch genaamd Teardrop. Door deze glitch kunnen animaties worden overgeslagen. Alle speedruns zijn te kijken op zijn Youtube kanaal. De volledige ranglijst met alle voorgaande is hier te vinden.

Vorige maand werd Dark Souls Remastered aangekondigd. Deze komt op 25 mei uit voor PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De remaster moet op 60fps draaien. De PS4-, Xbox One- en pc-versies krijgen een visuele upgrade gebaseerd op Dark Souls 3. Verder krijgt, volgens geruchten, de multiplayer van Dark Souls een upgrade. Hierdoor kunnen spelers met zijn zessen tegelijk samen spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Netjes, ben al zowat 1:36 uur bezig geweest met The Nameless King..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren