1. Nieuwe gameplaybeelden van PSVR-game Moss

Nieuwe gameplaybeelden van PSVR-game Moss

Quill gaat met PlayStation Access op avontuur in de nieuwe gameplaybeelden van Moss.

PlayStation Access heeft acht minuten aan gameplay van Moss geüpload op YouTube. Moss is een PSVR-game waarin spelers gebonden zijn aan een klein muisje die op zoek is naar een dierbaar persoon die opgesloten zit in een kasteel. Het muisje (Quill) kan bestuurd worden met de linker stick maar tegelijkertijd moet je haar ook helpen door voorwerpen te verplaatsen en haar te genezen.

Spelers kruipen niet in de huid van Quill, ze kunnen haar slechts aansturen. Zij is zich bewust van de speler en probeert zelfs te communiceren met gebaren. Ook kan ze geaaid en opgepakt worden, wat ze niet altijd even prettig vindt. Ook kan alleen Quill de speler zien. Bovendien reageert ze ook op wat je doet. Zo vindt ze het eng als je te dichtbij komt, waardoor ze zich een beetje zal verstoppen.

Moss werd aangekondigd in juni. Het verschijnt eind 2018 exclusief voor PlayStation VR.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Super, 3d platformers werken goed met vr. Zoals de Robot Rescue missie van Playroom vr . Van mij mogen ze ook hiervan een full game maken

  • De full game verschijnt niet eind dit jaar, maar eind deze maand. De 27e om precies te zijn. Datum op PSN is een place holder.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren