1. Hoogste prestige behaald in Call of Duty: WWII zonder een schot te lossen

Hoogste prestige behaald in Call of Duty: WWII zonder een schot te lossen

De elfde prestige is behaald door Youtuber en Call of Duty: WW2-speler TheseKnivesOnly en wel op een speciale manier. Hij heeft de hoogste prestige weten te behalen met alleen throwing knives en knives.

TheseKnivesOnly is lid van de professionele gaming organisatie, KARNAGE. Dit is niet de eerste keer dat TheseKnivesOnly de hoogste prestige weet te behalen zonder een schot te lossen. Sinds de originele Black Ops uit 2010 heeft hij dit weten te behalen.

In een uitwisseling met de site Kotaku vertelt TheseKnivesOnly "De belangrijkste reden dat ik geïnspireerd werd, was tijdens een Search en Destroy match in de map WMD. Iemand gooide een Tomahawk Bomb Defend. Ik vond het super cool en het deed mijn interesse wekken." Een Tomahawk Bomb Defend houdt in dat spelers de tegenstander stoppen om een bom te planten of te ontmantelen tijdens de spelmodus Search en Destroy door een tomahawk te gooien.

Erkenning
TheseKnivesOnly ontvangt erkenning van Sledgehammer games, die met een toepasselijke gif reageert op een tweet van de gamer.

TheseKnivesOnly documenteert zijn pad naar de laatste prestige al een tijdje. Op zijn Youtube-kanaal is te aanschouwen hoe hij zijn tegenstanders één voor één afmaakt. Call of Duty: WW2 is sinds 27 november beschikbaar op PS4, Xbox One en pc. Hoe lang TheseKnivesOnly er over gaat doen bij de volgende Call of Duty-game waarvan geruchten de ronde doen dat het Black Ops 4 wordt, is nog maar even afwachten.

Wij gaven in onze review het spel een 8. Voornamelijk omdat Sledgehammer Games een uitstekende Call of Duty-game aflevert. Zeker online heeft de serie zijn kracht hervonden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Wat zal hij gehaat zijn in de meeste servers.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren