Geen lootboxes maar huisdieren in Sea of Thieves

Nieuws | -

Rare belooft dat er geen lootboxes naar Sea of Thieves komen. In plaats daarvan kunnen er huisdieren gekocht worden in de Premium Store.

In een datamine vond vJoeyz dat er een Premium Shop komt in Sea of Thieves. Spelers vroegen zich af of dit betekent dat er lootboxes gaan komen maar in een interview met Eurogamer verzekerde Rare zijn fans ervan dat dit niet het geval gaat zijn. Ze bevestigden dat er inderdaad een Premium Shop is, maar daar worden geen lootboxes verkocht. In plaats daarvan zijn er virtuele huisdieren die individueel gekocht kunnen worden. Deze huisdieren lopen rond en iedereen (niet alleen de eigenaar) hebben er interactie mee.

"De huisdieren geven spelers geen voordeel, maar ze kunnen opgepakt worden net als alle andere voorwerpen. Zo kunnen ze afgevuurd worden met een kanon of voor de grap van boord gegooid worden. Geen zorgen, ze komen weer terug," aldus Executive producer Joe Neate.

Rare benadrukte dat de Premium Shop niets zal verkopen dat ze sterker maakt of hun progressie beïnvloedt. Ook zal het pas in een latere update verschijnen. Wel laten ze weten dat een goede Premium Shop noodzakelijk is omdat ze willen dat Sea of Thieves een "succesvolle 'game as service'-spel wordt die meerdere jaren gespeeld wordt". De Premium Shop haalt geld binnen waarmee toekomstige updates mee gemaakt kunnen worden.

De dataminer vJoeyz heeft meer informatie opgegraven over Sea of Thieves. Zo vond hij onder andere code voor de Kraken, die mogelijk hele schepen onderwater kan trekken.

Sea of Thieves komt 20 maart naar pc en Xbox One.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.