1. City of Goldpaw in Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom uitgelicht

City of Goldpaw in Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom uitgelicht

Bandai Namco Entertainment laat in een trailer de nieuwe stad Goldpaw uit Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom zien.

Goldpaw is gemaakt door de Japanse ontwikkelaars van Level-5. In de video zweeft een fictieve camera door de stad heen. In Goldpaw zijn neonborden, lampions en vele aandoenlijke kraampjes te aanschouwen.

Dobbelstenen
Goldpaw is een stad waar alles wordt bepaald met behulp van dobbelstenen. Casino's zijn waar de stad op draait. De gokindustrie wordt gevoed door vele toeristen. Dobbelstenen worden binnen deze stad niet alleen gebruikt om mee te gokken, maar ook voor grote beslissingen van de stad zelf en bij rechtszaken. Wanneer een belangrijke beslissing moet worden gemaakt voor een groot standbeeld, genaamd Lady Luck worden een paar dobbelstenen erbij gehaald. Alleen astrologen en Goldpaws koning Pugnacius mag vervolgens de dobbelstenen gooien.

Laatst is er van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom nog 25 minuten aan gameplay verschenen van de game. Eerst was de jrpg gepland voor eind 2017, daarna is de game uitgesteld naar januari. Vervolgens is de game nog een keer uitgesteld tot 23 maart.

Lees hier onze preview van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom en kom erachter hoe de game precies in elkaar steekt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • De artstyle in de steden, gevechten en dergelijke is echt zo mooi. Alleen die chibi-style die op de overworld map gebruikt wordt, vind ik echt verschrikkelijk. Haalt me helemaal uit het moment. Desondanks heb ik afgelopen twee weken weer door deel één gespeeld om weer even in de Ni No Kuni vibe te komen. Laat 23 maart dus maar komen :)    EDIT: Even offtopic, maar sta op het punt om voor het eerst Persona 5 of Nier Automata in mijn PS4 te stoppen. Iemand nog tips met welke ik moet starten?

  • Kan alleen voor Persona 5 spreken. Deze game is knetterlang en optioneel kan je save checkpoints maken om het uur als je twijfels hebt om je keuzes. Probeer ook zoveel mogelijk persona's te vangen of te fuseren en het laatste…. wees zuinig op je geld ;).

  • Dat vangen van zoveel mogelijk persona's is iets wat me juist heel erg tof lijkt en wat ik dan ook van mezelf MOET doen. Ben namelijk een beetje te perfectionistisch in die zin (wat soms behoorlijk irritant is voor mezelf haha). Maar gezien het feit dat de game dus knetterlang is, begin ik misschien eerst maar even aan Nier Automata. Heb net dus behoorlijk wat uren gestopt in Ni No Kuni en verwacht dat in deel 2 straks ook weer te doen. Een iets kortere game is dan wellicht iets beter. Thanks voor je antwoord iig :)

  • Hoewel ik graag de game wil spelen wacht ik wel tot de game met season pass goedkoper zijn om de completed ervaring te krijgen. Na Xenoblade 2 en FFXV heb ik er een beetje het gevoel dingen te missen zonder een season pass en al de content patches.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren