1. Call of Duty-film toont teken van leven

Call of Duty-film toont teken van leven

Activision Blizzard is volgens bronnen in gesprek met de regisseur van Sicario 2 voor de Call of Duty 2-film.

Dit meldt Variety op hun website. Volgens hun bronnen is Stefano Sollima aan het onderhandelen met Activision Blizzard Studios om aan de Call of Duty-film te werken. Wie deze bronnen zijn is niet bekend en Activision Blizzard hebben zelf geen commentaar gegeven. Het script is volgens Variety al geschreven door Kieran Fitzgerald, die ook het script van de thriller Snowden scheef.

Over het plot van de film is nog niets bekend, maar toen Activision Blizzard Studios-president Stacey Sher haar baan aannam vertelden zij en haar co-president Nick van Dyk The Guardian over "een idee om de mega gaming-franchise om te zetten in een cinematic universe die kan concurreren met Marvel en DC". Ze willen gebruikmaken van het gevoel van verschillende Call of Duty-games maar er zullen geen bestaande plots in voorkomen. Toentertijd waren ze van plan te beginnen met filmen in 2018, wat overeenkomt met bovenstaande geruchten.

Stacey Sher heeft veel ervaring als producer. Zo werkte zij mee aan Pulp Fiction, Django Unchained en The Hateful Eight. Activision Blizzard hoopt dat ze haar oog voor talent goed toe zal passen. Sicario 2: Soldado gaat over de drugsoorlog op de grens tussen Mexico en Noord-Amerika. De film draait vanaf 5 juli in de Nederlandse bioscopen.

Binnenkort verschijnt een andere verfilming van een grote gameserie. Volgende maand is Alicia Vikander als Lara Croft te zien in de nieuwe Tomb Raider-film. De film lijkt wel veel gemeen te hebben met de reboot uit 2013. Lara Croft heeft in de film een soortgelijk uiterlijk en pakt ook een boot naar een mysterieus eiland om meer over haar vader te weten te komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Vette Call of duty film trailer ;)

  • Call of Duty film? Is dat niet gewoon een 13 in een dozijn oorlogsfilm?

  • Hahahaha meten met marvel Hahaha nee.

  • Marvel is sowieso voor kinderen met al die superman figuren.

  • Superman is DC hehehe

  • Superman is DC.

  • Daar ga je even de mist in Spliffire :D

  • Sicario was een vette film dus 2 ga ik ook zeker kijken

  • En deel 2, 3 en 4 waarschijnlijk ook al wel. En daarna een zombiefilm en WW2. Make it rain on them hoes!

  • Zou wel cool zijn als ze dan het verhaal van CoD4 erbij pakken!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren