1. Update: Seizoen 3 van Fortnite: Battle Royale online + alle details

Update: Seizoen 3 van Fortnite: Battle Royale online + alle details

Update: Het derde seizoen van Fortnite: Battle Royale is zojuist online gegaan op PlayStation 4, Xbox One en pc. Met Season 3 brengt Epic Games ook een gloednieuwe update met zich mee, die onder meer de bouwfunctie van de gamemodus verbetert en een nieuw wapen toevoegt.Origineel bericht:
Epic Games heeft in een blogpost exacte details bekendgemaakt rondom de Season 3-Battle Pass in Fortnite: Battle Royale. Het derde seizoen van game komt aanstaande woensdag, 21 februari, naar de PS4, Xbox One en pc.

De Battle Pass heeft dertig meer items ten opzichte van het vorige seizoen. De nieuwe Battle Pass bedraagt 76 items. Hieronder is te zien hoe het derde seizoen zich verhoudt tot het vorige. Nieuwe items die men krijgt zijn, Back Blings, Skydiving FX Trails en Loading Screens. Het enige item dat tot nu foto’s van zijn vrijgegeven, is het Mission Specialist Outfit. Dit is een soort van ruimtepak. Verder liet Epic met een korte teaser een van de nieuwe Skydiving FX Trails zien, de speler springt naar beneden gevolgd door een spoor van vuur, plus een nieuwe glider en outfit en een nieuw wapen; de Hand Cannon Pistol. Deze zal Heavy Bullets gebruiken en komt over van de Save The World-modus .

Epic zegt in de blogpost: "Hoewel we 30 tiers hebben toegevoegd, je bent nog steeds even veel tijd kwijt om de Battle Pass te voltooien als het laatste seizoen (75-150 uur)." Je kan ook de eerste 25 tiers van de Battle Pass kopen, door 2800 V-Bucks te betalen. Epic Games kondigde ook aan dat ze de dagelijkse uitdagingen veranderen. Nu worden het wekelijkse uitdagingen. Elke week verschijnen er zeven nieuwe uitdagingen, waarvan spelers er minimaal vier van moeten voltooien om de beloningen te krijgen.

Vorige week maakte Epic bekend dat de seizoenen vanaf nu met V-Bucks kan worden gekocht. Dit is de in-game valuta.

Voor PlayStation 4-gebruikers is er een speciale skin beschikbaar. Deze is gratis te downloaden voor PlayStation Plus-leden via de PlayStation Store onder het kopje add-ons bij Fortnite: Battle Royale. Verder kwam er vorige week vele nieuwe items naar de modus door een update. Zo zijn er op het moment speciale Chinese shrines te vinden in de Battle Royale-map ter ere van het Chinees Nieuwjaar.

Fortnite: Battle Royale is nu gratis te spelen als Early Access-titel voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Gamers op PS4 en pc kunnen met elkaar spelen dankzij de crossplay-functionaliteit.

Wil je nou weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Door deze game stoppen ze met paragon beetje jammer makkelijk cashen voor hun

  • Ergens wel jammer maar heel begrijpelijk. Paragon was een game die eigenlijk maar een kleine fanbase had en niemand echt heel erg aansprak. Als je dan opeens een enorme cashcow creëert snap ik wel dat daar al je aandacht naartoe gaat.

  • Paragon sprak mij ook voor geen meter aan. Vorige week begonnen met fortnite. Grappig, en ook lekker snel verder met het volgende potje. Geen ellendige lange wachttijden in de lobby's.

  • Net ff gecheckt. De game is enorm geoptimaliseerd en speelt nu heerlijk. Goede zet van Epic na alle bugs van de afgelopen weken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren