1. EA organiseert EA Play 2018, persconferentie nog niet aangekondigd

EA organiseert EA Play 2018, persconferentie nog niet aangekondigd

E3 komt er deze lente weer aan en dat betekent dat Electronic Arts weer zijn eigen evenement houdt, EA Play. De uitgever heeft de data voor dit jaar aangekondigd, maar een persconferentie is nog niet bevestigd.

De minibeurs van de uitgever wordt wederom in het Hollywood Palladium gehouden. De show begint op zaterdag 9 juni en loopt tot en met maandag 11 juni. De dag erna begint E3, dat loopt tot en met donderdag.

Op EA Play zullen weer diverse nieuwe games van de uitgever te spelen zijn. Normaliter begint EA zijn evenement met een persconferentie waarop het nieuwe games aangekondigd en beelden laat zien, maar deze persconferentie, die normaliter live wordt uitgezonden, is vooralsnog niet aangekondigd. Het is niet bekend of EA van plan is om dit jaar een persconferentie te houden.

Verwacht wordt dat EA games als BioWare's Anthem, een nieuwe Battlefield en Fifa 19 toont. Tickets voor het evenement gaan deze lente in de verkoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • "Get a chance to play the next Battlefield™ experience at EA Play.    Save the Date: http://x.ea.com/45516"

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren