1. Curse of the Pharaohs-dlc voor AC Origins week uitgesteld

Curse of the Pharaohs-dlc voor AC Origins week uitgesteld

De Curse of the Pharaohs-uitbreiding voor Assassin's Creed Origins is uitgesteld van 6 naar 13 maart.

Dit is volgens de ontwikkelaar om de best mogelijke ervaring aan spelers te kunnen bieden. Ubisoft heeft daarnaast ook een video uitgebracht waarin meer te zien is van de uitbreiding.

Curse of the Pharaohs voegt nieuwe locaties als Thebes en de Luxos-tempels toe. Bayek jaagt in de uitbreiding op artefacten die door dieven uit graven van oude koningen zijn gestolen. Dit heeft er vervolgens voor gezorgd dat ondode farao's in de wereld rondlopen. Bayek moet het zowel tegen hordes ondoden als tegen de oude koningen opnemen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dat Ubisoft iets van AC uitsteld.
    Ik heb er zin in.

  • Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat spelen. Was niet de grootste fan van de grote goden die je kon verslaan. Daarnaast is AC wel een heerlijk verslavend spel.

  • Normaal zou ik zeggen nooo!!!, maar meestal is uitstel van een week een goed iets. Plus ik ben nu bij Black Flag dus het duurt nog wel even voor dat ik weer bij Origins ben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren