1. Nieuwe Solid Gold Limited Time Mode nu beschikbaar in Fortnite: Battle Royale

Nieuwe Solid Gold Limited Time Mode nu beschikbaar in Fortnite: Battle Royale

Epic Games heeft een nieuwe gamemodus teogevoegd aan Fortnite: Battle Royale. Met de Solid Gold Limited Time Mode krijgen spelers alleen de toegang tot Legendary gouden wapens. Zij krijgen uit de chest of drops nu alleen nog de gouden SCAR Assault Rifle, Semi-Auto en Bolt-Action Rifles, Silenced Pistol, Minigun, Silenced Pistol, Minigun en de Hand Cannon Pistol die vorige week met de 3.0.0-update naar de Battle Royale-modus over kwam.

Voor hoe lang de Solid Gold-modus beschikbaar zal blijven in Battle Royale heeft Epic nog niet bekendgemaakt. Wel weten we dat het alleen gespeeld kan worden in squad-modus. Het is niet voor het eerst dat een tijdelijke-modus zich alleen focust op bepaalde wapens uit het spel. Eerder waren er ook modi waarbij alleen met Silenced Pistols en Snipers gestreden kon worden.

Eerder op de dag meldden we nog dat er binnenkort jetpacks toegevoegd gaan worden aan Fortnite: Battle Royale. Wanneer dit gebeurt en overige details zijn hier nog niet over onthuld.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren