1. Update: Fortnite: Battle Royale-update voegt nieuwe locatie toe

Update: Fortnite: Battle Royale-update voegt nieuwe locatie toe

Er is een nieuwe update uitgebracht voor Fortnite: Battle Royale. De 3.1.0-update is de eerste update sinds de start van het derde seizoen van de gamemodus.

De update voegt onder meer een nieuwe point of interest toe aan de Battle Royale map. Vlak onder Fatal Fields is het Aziatisch-getinte stadje Lucky Landing toegevoegd. In de nieuwe locatie staan verschillende gebouwtjes waar veel loot te vinden is en zijn de shrines die met de 2.5.0-update tijdelijk naar het spel kwamen weer te vinden.

Naast Lucky Landing heeft Epic een nieuw wapen overgebracht van de Save the World-modus naar Battle Royale. Het jachtgeweer Hunting Rifle is nu beschikbaar en is effectief op middel tot lange afstand, wordt geleverd zonder scope en komt voor als Uncommon en Rare. Tevens is er in de Save the World-modus een nieuwe shotgun toegevoegd; de Dragonfire Auto-Shotgun. De Dragonfire o ntketent een muur van vuur en beschadigt alle zombies in zijn bereik.

Naast de nieuwe wapens heeft Epic Games de kansen voor het droppen van een aantal anderewapens aangepast:

Burst Assault Rifle
Common vermindert met 20%.
Uncommon verhoogt met 60%.
Rare verhoogt met 150%.

Revolver
Common vermindert met 10%.
Uncommon verhoogt met 33%.
Rare verhoogt met 75%.

Tactical Shotgun
Uncommon vermindert met 10%.
Rare verhoogt met 33%.
Epic verhoogt met 75%.

Verder kwam er afgelopen dinsdag nog de nieuwe Solid Gold Limited Time Mode naar Fortnite: Battle Royale. Hierbij zijn alleen de Legendary-wapens beschikbaar voor spelers.

Speel je nou Fortnite: Battle Royale op pc of PlayStation 4, en wil graag met je vrienden van het andere platform gamen? Bekijk dan snel de special van onze vrienden van Gamer.nl waarin alles duidelijk staat uitgelegd.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen .

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren