24 miljoen geregistreerde spelers voor World of Tanks

Nieuws | -

World of Tanks, de gratis massively multiplayer online game, heeft inmiddels het aantal van 24 miljoen geregistreerde spelers bereikt.

De gratis MMO, waarin spelers met tanks in teams veldslagen moeten uitvechten, is onder meer speelbaar in Noord-Amerika, Europa, Rusland en China. Er zijn volgens uitgever Wargaming tot nu toe 350 miljoen veldslagen gespeeld. "We hebben niets minder dan een spectaculaire groei meegemaakt het afgelopen jaar", aldus de CEO van Wargaming, Victor Kislyi.

Kislyi zegt dat een jaar geleden niemand had verwacht dat de game zo'n succes zou zijn. "Zoals de statistieken laten zien, stagneert de groei voorlopig nog niet. We hebben hoge verwachtingen voor het volgende jaar en we zullen verder gaan met het ontwikkelen van de game om de spelers enthousiast en betrokken te houden", aldus Kislyi.

De game krijgt binnenkort de 7.3-update, die twee nieuwe maps toevoegt en meer premium tanks. Premium tanks kunnen alleen verkregen worden door ervoor te betalen of door speciale opdrachten uit te voeren.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.