Mogelijk uitblijven Half-Life 3 uitgelegd door Gabe Newell

Nieuws | -

Gabe Newell, CEO van Valve, heeft vermoedelijk gepraat over de ontwikkeling van Half-Life 3 in een interview met Seven Day Cooldown. Het project werd in het interview Ricochet 2 genoemd.

Op het einde van het interview vraagt de interviewer als grap naar de releasedatum van Ricochet 2, "de vraag die alle fans bezighoudt en die iedereen al heel lang wil stellen". Newell geeft echter uitgebreid antwoord op de vraag: "(lacht)... Het probleem met Ricochet 2 is dat wanneer we te veel van tevoren vertellen, we later van gedachte kunnen veranderen en dingen gaan aanpassen.

Newell zegt dat het complete stilzwijgen over de ontwikkeling van de game voor fans beter is dan wanneer er informatie gegeven wordt die later niet meer klopt. "Het liefst zouden we het ontwikkelingsproces supertransparant maken, maar alle aanpassingen en veranderingen die we tussendoor maken zouden fans waarschijnlijker nog veel gekker maken dan gewoon niks zeggen totdat er zekerheid is", aldus Newell, sprekend over Ricochet 2.

De eerste Ricochet is een multiplayermod voor Half-Life uit 2000, gebaseerd op een game uit 1989 en gemaakt door Valve. Als 1 aprilgrap werd dit jaar door de ontwikkelaar Ricochet 2 aangekondigd.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.