Assassin's Creed 3 brengt verbeterde AI voor menigtes

Nieuws | -

In Assassin’s Creed 3 is grote vooruitgang geboekt op het gebied van de kunstmatige intelligentie van menigtes. Dit zegt de creative director van de game, Alex Hutchinson, in een interview met Ausgamers.

Een grote verbetering op dit vlak is volgens Hutchinson dat mensen in de game afgeleid kunnen worden door bepaalde gebeurtenissen of ergens anders heen kunnen gaan. "Je zult mensen niet meer urenlang zien praten op een marktplaats, ze gaan hun eigen gang".

Hutchinson ziet de wilde dieren in bossen van Assassin's Creed 3 als "de menigte van de wildernis". Sommige dieren kan de speler vanzelf tegenkomen door rond te lopen door de wereld, maar andere dieren zullen opgespoord en gevonden moeten worden. "Spelers moeten zich onderdompelen in het opsporings- en vangelement van de game. Op dieren jagen betekent niet dat je ze gewoon dood moet schieten, het zijn eerder assassination -doelwitten", legt Hutchinson uit.

Spelers worden beloond wanneer ze de game op een alternatieve manier spelen. Zo kan een jagersclub besluiten om hoofdpersonage Connor een lidmaatschap aan te bieden wanneer de speler voornamelijk met pijl en boog jaagt. Hierdoor komt er een nieuw gebied beschikbaar waar de speler zich aan kan sluiten bij de jaagclub en nieuwe uitdagingen en beloningen kan krijgen.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.