Nieuwe Gears of War heet Judgment, wordt prequel

Nieuws | -

De nieuwe Gears of War heet Gears of War: Judgment. Dit heeft een betrouwbare bron tegenover IGN verklaard. De game speelt zich meer dan tien jaar af voor de eerste Gears of War en vertelt het verhaal van de Kilo Squad. Daarin zitten de personages Baird, Cole, Garron en Sofia. De laatste twee zijn nieuwe personages.

Naast dat de game zich meer dan tien jaar voor de eerste Gears of War afspeelt, speelt de game zich waarschijnlijk vlak na Emergence Day af. Uit de Gears of War-boeken blijkt dat de Kilo Squad twee jaar na Emergence Day is opgeheven. De eerste Gears of War was qua tijdslijn zo'n veertien jaar na Emergence Day. Qua verhaallijn weten we dat de teamleden zijn gearresteerd, omdat ze of iets hebben gestolen of een bepaald bevel niet hebben opgevolgd, waardoor miljoenen levens in gevaar zijn gekomen. Tijdens de Microsoft persconferentie van aankomende maandag worden meer details verwacht. Tot die tijd moeten we het met twee covers van de Game Informer doen, waarbij Baird en Cole worden getoond.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.