De top 5 beste Xbox One games

Beste Xbox One games

Een Xbox One kopen doe je natuurlijk niet zonder het aanschaffen van Xbox One games. Daarom hebben wij op InsideGamer een lijst samengesteld waarin we je vertellen wat de beste Xbox One spellen van het moment zijn, gebaseerd op onder meer onze Xbox One reviews. De lijst zal enkele keren per jaar worden herzien en uitgebreid indien nodig, bijvoorbeeld als er een goeie Xbox One verschijnt. Tot nog toe vind je hieronder een top 5 beste Xbox One games.

1. Forza Motorsport 5 (IG Score: 8)

Forza Motorsport 5 is een ode aan de autosport. Autoliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij tal van gedetailleerde en oogverblindend mooie bolides, die bovendien fantastisch klinken en racen. Met tweehonderd auto’s is er – hoewel minder dan in Forza 4 – genoeg keuze. De selectie van circuits is wat karig. Dat neemt echter niet weg dat velen Forza Motorsport 5 overwegend positief zullen ervaren, dankzij de ijzersterke race-ervaring die de game weet te bieden.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels

2. Battlefield 4 (IG Score: 9)

Battlefield 4 laat als geen andere first-person shooter zien hoeveel het genre is gegroeid in de laatste jaren. BF 4 schotelt je in de singleplayer een filmische ervaring voor waar je U tegen zegt; je belandt werkelijk van het ene in het andere fantastische gevecht. De game draait enorm soepel en de grotere rekenkracht van de Xbox One zorgt ervoorr dat haast alles in de omgeving vernietigbaar is. Dit is ook van grote meerwaarde in de Battlefield 4 multiplayer waarin je met 64 man tegelijkertijd kunt spelen. Een dijk van een multiplayergame!

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels

3. Assassin’s Creed 4: Black Flag (IG Score: 8)

Assassin’s Creed IV: Black Flag is anders dan zijn voorgangers, maar beschikt nog wel over het typische Assassin’s Creed-DNA. Klimmen, klauteren, sluipen en moorden is nog net zo leuk als voorheen, maar in AC IV wordt er veel meer gewisseld tussen land- en zeemissies. Bovendien voel je je door de indrukwekkende zeemissies in Assassin’s Creed 4 een echte piraat.

Assassin’s Creed 4 is prima te spelen zonder één van de eerdere Assassin’s Creed games gespeeld te hebben. Het overkoepelende verhaal van de Assassin’s Creed serie zal je wellicht ontgaan, maar het piratenverhaal op zichzelf is al meer dan sterk genoeg om je tientallen uren zoet te houden.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels

4. Dead Rising 3 (IG Score: 8-

De grootste verbetering van Dead Rising 3 is de toegankelijkheid. Door een hoop dubieuze spelmechanieken uit de eerste twee delen weg te laten, houden we een game over die nog steeds dezelfde kern bevat (het slachten van duizenden zombies) zonder de speler al te veel restricties op te leggen. Grafisch doet de game geen enorme stap vooruit, maar de hoeveelheid zombies op je scherm is een prestatie op zich. Dead Rising 3 is misschien geen grensverleggende game en ook echt niet de beste Xbox One game. Maar binnen de launch line-up van de Xbox One staat hij prima zijn, al dan niet ondode, mannetje.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels

5. Call of Duty: Ghosts IG Score: 8+

Call of Duty: Ghosts is een Call of Duty game zoals je gewend bent. De singleplayer van Ghosts wisselt in hoog tempo van locatie en laat je de meest uiteenlopende missies uitvoeren. Dit keer vlieg je zelfs de ruimte in. Het is echter vooral de multiplayer die de shooterfanaat zal bezighouden: met een hoop nieuwe modi heeft zelfs de meest doorgewinterde CoD speler genoeg te ontdekken in Ghosts.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels

Beste voetbalgame voor Xbox One van dit moment: FIFA 14 (IG Score: 8,5)

FIFA 14 bevat een hoop vernieuwingen, zoals de verbeterde keepers en een realistischer spelverloop. Er zijn nog wat rafelrandjes, maar die moeten dan maar met FIFA 15 verholpen worden. De vernieuwingen zijn het meest geslaagd voor de fans van FIFA Ultimate Team: de modus die van FIFA 14 de beste voetbalgame voor Xbox One maakt.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels

Was dit artikel nuttig tijdens het bepalen welke games je aanschaft bij je nieuwe Xbox One? Help ons dan een handje door het artikel via één van de onderstaande kanalen te delen!

Laatst bijgewerkt op 6 januari 2014 om 19:40

Het is niet mogelijk om een reactie bij dit artikel te plaatsen.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.