1. 1 aprilgrap geeft alle Overwatch-personages 'googly eyes'

1 aprilgrap geeft alle Overwatch-personages 'googly eyes'

Nieuwe update

Blizzard Entertainment heeft een gratis update uitgebracht voor Overwatch. In die update zat ook de 1 aprilgrap van de ontwikkelaar in verwerkt, die alle personages in de game 'googly eyes' geeft.

Overwatch kwam in 2016 uit op verschillende platformen. Door de jaren heen zijn er verschillende updates voor de game uitgebracht, maar de laatste is wel heel bijzonder. Speciaal voor 1 april heeft ontwikkelaar Blizzard een update uitgebracht die alle personages in de game bizarre 'googly eyes' geeft. Hieronder is een clip van de update te bekijken.

De update is tijdelijk beschikbaar. Wanneer de maffe ogen precies uit de game gaan verdwijnen is nog niet bekend. Overwatch is nu uit op de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Lees hier onze review.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Dit zijn leuke updates. Kan er wel om lachen in ieder geval

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren