1. Stel hier je vragen over FIFA 13!

Stel hier je vragen over FIFA 13!

Rondom de release van een grote game, zoals FIFA 13, rijzen er doorgaans veel inhoudelijke vragen, waarvan de antwoorden kunnen bepalen of je een game koopt of toch maar laat liggen. Recensies kunnen je helpen om aan die antwoorden te komen, maar wellicht stel je jouw vraag liever direct aan de recensent in kwestie.

Daarom bieden we je de kans dit soort doorslaggevende vragen over FIFA 13 nu aan hem te stellen! Heb jij dus prangende vragen, stel ze dan door hieronder te reageren of door Lars Cornelis een PM te sturen, zodat hij ze tijdens het recenseren persoonlijk kan behandelen (met waar mogelijk ondersteunend videomateriaal). De leukste en interessantste vragen worden vervolgens verzameld in een artikel dat losstaat van de recensie. We willen zo snel mogelijk met jullie vragen aan de slag, dus stuur ze uiterlijk 9 september in.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lars Cornelis Heeft een grote liefde voor grootse virtuele avonturen. Hecht evenveel waarde aan environmental storytelling als aan lore en heeft thuis een kast vol gameboeken en comics. Steekt per saldo waarschijnlijk toch de meeste tijd in de Master League van PES.

Reacties

 • Lopen de spelers nu ook echt door in de aanval zonder af te haken in Fifa 12? daar kon je namelijk in je eentje niet een normale counter opzetten omdat de AI niet meewerkte.

 • ONLINE STORE :  +++ http://fff.to/XGC ++++++++++  Best online store  Best quality, Best reputation , Best services  —**** NHL Jersey Woman $ 40 —**** NFL Jersey $ 35  —**** NBA Jersey $ 34 —**** MLB Jersey $ 35  —**** Jordan Six Ring_m $ 36 —**** Air Yeezy_m $ 45  —**** T-Shirt_m $ 25 —**** Jacket_m $ 36  —**** Hoody_m $ 50 —**** Manicure Set $ 20  —**** handbag $ 37 —**** ugg boot $ 43 —****  —**** sunglass $ 16 —**** bult $ 17 —****  +++ http://fff.to/XGC ++++++++++

 • Is Cristiano Ronaldo ook zo'n arrogante kerel in de game als in het echt?

 • En verandert zijn kapsel in de rust?

 • Heeft Barcelona eindelijk de skill duiken gekregen? Waarvan elke speler die 99 heeft.

 • Zit Ballotelli's bekende vreugdedans ding in de game?

 • ja die zit er in, denk alleen bij hemzelf

 • nee niet allee bij hemzelf, meer kunnen em doen

 • aah oke, das zeker bruut

 • Neymar heeft bij PES een speciale vreugendans (zie http://www.youtube.com/watch?v=9Sraan…)  zou deze ook bij FIFA zitten? Altijd leuk

 • Schijt Fifa man. Donder toch eens op met Fifa. Die game is zo overschat. Ze hebben een sterke marketingnaam dat is alles. Gameplay zuigt nog altijd klote. Geef pes 2013 eens meer aandacht. Die game speelt gewoon zoveel beter. Fifa kan me nooit lang boeien. Elke game voelt zo hetzelfde aan. Pes is daarin altijd veel beter geweest! Zelfs de mindere pes games, waren veel dynamischer dan fifa!

 • Dat is geen vraag jongeman.

 • Ik speel liever met echte namen… en die zijn er amper bij pes..

 • en ik heb ook aardig wat pes gespeeld vroeger, maar fifa is toch echt beter, vind juist fifa dynamischer, ik vind dat bij pes iedereen zo hoekig loopt.

 • daarvoor heb je een optionfile mafkees. heb je alle licenties en namen gewoon.

 • @ paganizonda999. Hou dan je commentaar voor je. Je zegt vroeger. Tegenwoordig in pes zien de animaties er echt gelikt uit in Pes. Zeker in pes 2013. Maar ik merk het al weer, je hebt de demo niet of amper gespeeld. Pes is veel dieper. Dynamisch bedoel ik het schieten, de steekballen etc etc. In fifa is het schieten juist in een hoek vaak. Het voelt te fake! Veel fifa mensen gaan dit jaar ook voor pes 2013. Want deze pes is de beste pes ooit! En aangezien pes fifa al ownde jaren geleden.

 • @ dvgemerden30. Ze geven hun mening dus zit ze niet af te kraken. Ik vind FIFA beter maar als iemand pes beter vind ga in hem ook niet af kraken. Dus ik denk dat jij je commentaar maar voor je moet houden jonge man.

 • @ dvgenerden30 Je geeft alleen stellingen geen argumentatie.
  Dus onderbouw ff je stellingen…

 • domme pes fan boy hahah die demo's van pes zijn BAR en BAR slecht tering.. nog nooit zo'n slecht spel gespeeld. zelfs fifa 10 is nog beter en dan overdrijf ik geen eens. ik raad iedereen die van goede voetbal spellen houd aan om ver maar dan ook ver uit de buurt van pes 13 te blijven en deze ignorant idioot dvgemenrden30 niet serieus te nemen, hij weet namelijk niet waar hij over praat en brabbelt maar wat niet onderbouden onzin hahaha je bent 1 grote grap gozer.

 • @ djanko. ik geef alleen maar argumenten man mafkees. En Cryoniclorenzo. Ik ben geen fanboy mafkees. Ik speel fifa ook elk jaar. En fifa kan me niet boeien. Het blijft fake aanvoelen. Het scoren geeft me geen voldoening. In fifa 12 zaten zoveel fucking bugs! Dat het spel dan nog een 90 krijg kwa score, is enkel maar omdat de meeste gamesites gesponsord worden door ea sports. Het is niet meer objectief een game recenseren, maar gewoonweg holkruiperij. En als je van voetbalt houdt dan ga je gewoon voor pes 2013. maar deze simpele zielen zijn te simpel. dus spelen ze maar fifa. waarom spelen alle profvoetballers pes? omdat het gewoonweg het beste het gevoel van voetbal ervaart

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren