1. Skill trees personages Borderlands 2 nu al in te vullen

Skill trees personages Borderlands 2 nu al in te vullen

Spelers kunnen vanaf nu skills toekennen aan de vier personages in Borderlands 2. Dit ter voorbereiding van de release van de game op 21 september.

Elk van de vier personages heeft drie unieke categorieën waar skill-punten aan gekoppeld kunnen worden. De skill trees zijn te vinden op de personagepagina van de Borderlands 2-site, waar spelers kunnen doorklikken op de knop View Skill Tree.

Borderlands 2 is net als zijn voorganger een openwereld-shooter die zich afspeelt op de planeet Pandora. De game heeft een nieuw verhaal, nieuwe omgevingen, vijanden, personages, vaardigheden, uitrusting en wapens. De game verschijnt op Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Denk dat ik dit spel koop als die afgeprijsd is want het ziet er allemaal veelbelovend uit. En ik krijg een error bij de link.

 • CMS deed een beetje raar met de precieze link, als je er nu op klikt –> characters –> Skill Trees dan ben je er :)

 • Oke, dank je wel. Doet het nu inderdaad.

 • "Ziet er veelbelovend uit." =/= "Denk dat ik dit speel koop als hij afgeprijsd is"  :P

 • ONLINE STORE :
  +++ http://l2y.eu/dddqh ++++++++++  +++ http://l2y.eu/dddqh ++++++++++  n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  +++ http://l2y.eu/dddqh ++++++++++  +++ http://l2y.eu/dddqh ++++++++++ • Deze is zeer zeker een instant buy, maar ik ga de game pas halen als er alle uitbreidingen bij zitten en niet eerder. Ik laat me door geen enkel bedrijf meer uitmelken met hun belachelijke Dlc`s.
  Alsof 45 euro voor een game al niet genoeg is.

 • Nou de uitbreidingen van Borderlands waren anders zeker het geld waard. Niet een of andere toevoeging van een extra character, maar echt nieuwe missies in nieuwe gebieden waar je zekers uren mee zoet kan zijn. Noem dat niet uitmelken aangezien ze gewoon tijd en dus geld in het maken van deze uitbreidingen hebben gestoken.

 • Ik vind DLC ook uitmelken normaal gesproken maar ik ga nu een lans breken voor gearbox want de eerste borderlands hadden idd uitbreidingspakketten die omgerekend qua tijd niet onderdeden voor de originele game. En persoonlijk vind ik 800 msp per DLC niet echt veel voor wat je kreeg.  De rest zou gewoon eens moeten kijken naar gearbox en hun DLC beleid, gewoon om te zien hoe ik het persoonlijk zou willen hebben in het vervolg. Dus geen 2400msp voor nieuwe costuums voor je personages, of 1200 msp voor 1 nieuwe missie en personage. 1200msp voor 4 maps.

 • Mee eens. Ik koop echt helemaal nooit uitbreidingen… Behalve voor Borderlands! Die zijn het dubbel en dwars waard!

 • Van alle games die DLC hebben, pak je borderlands als voorbeeld om te zeggen dat die belachelijke DLC heeft? Jij hebt duidelijk borderlands niet gespeeld :')

 • Aan de andere kant, je kan nu de GOTY edition van 1 voor minder dan 20 euro halen. Dan is de game voor de volle pond halen een beetje zonde. Als ik Borderlands 2 ooit nog ga halen, dan zou ik zeker wachten op de GOTY.

 • Ja, maar de GOTY editie kwam pas een jaar of twee later uit.

 • het water staat al in mijne mond voor deze game

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren