1. Rayman: Legends heeft gelicenseerde muziek-levels

Rayman: Legends heeft gelicenseerde muziek-levels

Elke wereld in Rayman: Legends krijgt een eigen muzieklevel. De helft van deze levels bevat gelicenseerde nummers, zo meldt een redacteur van IGN via Twitter.

De website heeft een van deze nummers al onthuld via een exclusieve trailer. Hierin is het liedje Black Betty te horen, gespeeld door de bands Ram Jam en Spiderbait, terwijl Rayman op de maat van de muziek springt en vijanden wegslaat.

Het is nog niet bekend welke andere nummers in Rayman: Legends zitten. Verwacht wordt dat de game met de lancering ergens in het najaar verschijnt en dat het een lanceertitel is van de Wii U.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • En hopelijk komt die na een maandje of 2 toch nog naar de ps3 en xbox en pc.

 • Vergeet de Vita niet, imo de beste versie!

 • Eerlijk gezegd ben ik al die ports beu en hoop ik dat deze exclusief blijft. Waar is de meerwaarde van een console tegenwoordig? Zowat alle games zijn multiplatform… vroeger was het duidelijk welke richting een console uitging. Tegenwoordig vervagen die lijnen enorm door het veel te grote aantal multiplatform games. Jammer.

 • @shortwoodGD
  Inderdaad. Tegenwoordig zijn de enige exclusives op de consoles nog de first- en second-party titels. Als je tegenwoordig een console alleen koopt voor de third-party games dan heb je aan 1 console wel genoeg. Wat meer third-party exclusives zou welkom zijn.

 • Vroeger: Toen een console oorlog nog daadwerkelijk een console oorlog was met exclusives als onderwerp.  Nu gaat het om welke console de beste versie van een multiplatform game heeft.

 • Nintendo leeft hier toch echt nog in 'vroeger'. Dit blijft dan ook gewoon een exclusive

 • @rw1
  Nintendo heeft hier toch echt helemaal werkelijk niks bij in te brengen. Daarnaast heeft Ubi al gezegd dat de mogelijkheid er is om hem naar andere platformen te brengen.  Dus met andere worden is er niets wat hun tegen houdt om dat niet te doen. Ze hebben echter nog niet besloten om het te doen.

 • Nintendo heeft bij deze titel inderdaad weinig in te brengen.  Het is theoretisch mogelijk, dat is alles wat gezegd is. Oftewel, in theorie kan het werken met een PS3+Vita. Er staat niks op de planning, er is geen rekening mee gehouden, er is niks getest. Gaat Ubi dat doen? Nee, natuurlijk niet: je afzetmarkt is miniem. Sowieso, breng de game dan gewoon tegelijk uit.  Met Crysis 3 is gezegd dat de game ook theoretisch naar de Wii U zou kunnen. Dan word er gelijk geschreeuwd, nee, dat gaat nooit gebeuren. De kans dat Crysis 3 na de Wii U komt is volgens mij nog wel groter dan dat deze game naar de PS3/360 komt.

 • ONLINE STORE :  ==== ( http://zzb.bz/LNmmL ) =====  Best online store  Best quality, Best reputation , Best services  —**** NHL Jersey Woman $ 40 —**** NFL Jersey $ 35  —**** NBA Jersey $ 34 —**** MLB Jersey $ 35  —**** Jordan Six Ring_m $ 36 —**** Air Yeezy_m $ 45  —**** T-Shirt_m $ 25 —**** Jacket_m $ 36  —**** Hoody_m $ 50 —**** Manicure Set $ 20  —**** handbag $ 37 —**** ugg boot $ 43 —****  —**** sunglass $ 16 —**** bult $ 17 —****  ==== ( http://zzb.bz/LNmmL ) =====

 • PS3 + Vita? Het kan eenvoudig omgezet worden naar Vita, geen PS3 voor nodig.  Die kans is helemaal niet groter. Op de Wii U is de afzetmarkt nou juist behoorlijk klein en logisch als dit alsnog naar de PS3 of 360 komt.  Het is zinloos om Crysis 3 naar de Wii U te brengen, als deze al op de veel populairdere 360 en PS3 te krijgen is. Voor Crysis 3 gaat niemand een Wii U kopen..

 • CerandoX , voor welke afzetmarkt? Bij de Wii U kan Ubisoft er prat op gaan dat die gaat verkopen terwijl de Vita nog steeds in het slop zit…  Er gaat idd niemand een Wii U kopen voor Crysis, maar daar koop ik mijn PS3/xbox360 ook niet voor. Wel bereik je een grote markt door het wel te doen… en de mart van de Wii U gaat sowieso een pak groter zijn dan die van de Vita… daar moet het zelfs niet veel moeite voor doen.

 • Je weet dus helemaal niet of die markt groter zal worden, dat is gissen. Voorlopig heeft de Wii U een vergelijkbaar toekomstperspectief als de Vita.  De kans dat hij naar de Vita komt is idd kleiner dan naar de PS3 of 360. Maar qua toepassingen hoef je er minder aan te doen, dus is het logisch om hem naar de Vita te brengen.  Nee want die 360/PS3 hebben de huidige userbase, extra console verkopen is dus ook niet nodig om de game te verkopen en met een verouderde PC is een PS3/360-versie logische keus… De Wii U moet eerst maar eens consoles verkopen.

 • Hahaha, f*cking geniaal gemaakt! Daar kun je wel blij van worden, origineel ook :-)  Laten we hopen dat deze game net zo heerlijk wordt als Rayman Origins.

 • Ik zie Rayman helemaal niet op de maat springen.

 • misschien is ie wel hartstikke doof

 • Awesome! Dit is een INSTANT buy samen met de Wii U. Ben wel blij als Rayman een Wii/Nintendo exclusive zou worden, past beter in het straatje van Nintendo dan de rest. Maar ik zie nog wel een port over een jaar verschijnen naar de PS3/360.

 • Leuk, maar niet de reden voor mij om een WiiU te halen.. NSMBU hoef ik ook niet.. Ik wacht toch lekker op de release van Sonic Allstars Racing Transformed :)

 • Rayman, de hoer van Ubisoft..

 • Schitterend!

 • Reden om een Wii U te kopen, maar ik wacht voor de zekerheid eerst de reviews af.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren