1. Real Racing 3 heeft asynchrone multiplayer

Real Racing 3 heeft asynchrone multiplayer

Real Racing 3, het nieuwste deel in de mobiele raceserie van Electronic Arts, heeft een asynchrone multiplayeroptie. Dit betekent dat spelers elkaar uit kunnen dagen, maar dat zij niet per se op dezelfde tijd het spel hoeven te spelen.

Deze optie werd aangekondigd tijdens het evenement waarop de iPhone 5 onthuld werd. Rob Murray van EA liet de game zien en noemt de functie Time-Shifted Multiplayer. Via deze vorm van multiplayer kunnen spelers toch tegen elkaar racen, ook al zijn ze niet tegelijkertijd het spel aan het doen. Het gaat echter niet enkel om een zogeheten Ghost, want ze kunnen de auto van hun tegenspeler ook van de weg afbeuken.

Website Engadget meldt dat het spel real-time weerspiegelingen kent, evenals de optie voor spelers om ook achter zich te kijken tijdens het racen. Real Racing 3 werd begin vorige maand al aangekondigd door EA.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Weg met lekker met vrienden op de bank zitten! Volgende generatie wordt multiplayer lekker asynchroon én asymmetrisch…

 • Het is, voor zover ik dat uit het artikel kan halen, een mobiele game. Tenzij je vaak met je vrienden op de bank gaat zitten om ieder op zijn eigen telefoon tegen elkaar te spelen, zal je niet veel last ervan hebben denk ik dus ;)

 • Aahh, een ghost functie die al in Whacky Wheels uit 1994 zat?

 • Kan je die ghost ook wegbeuken in Whacky Wheels ?

 • Neen. Btw… ghost functie zat in 1992 ook al in Mario Kart ;-)

 • "want ze kunnen de auto van hun tegenspeler ook van de weg afbeuken."  Dan is het dus totaal geen werkelijke weergave van de ander z'n prestatie. Doe mij maar ghosts.

 • Als dit niet werkt met ghosts dan kan het dus gewoon niet, of het gaat enkel om tijd scores ofzo?

 • Ghosts uitwisselen dus.  Volgens Anandtech heeft de iPhone 5 een quadcore PowerVR SGX543… Net als de Playstation Vita trouwens. Toch wel grappig dat Sony's powerhouse binnen een jaar alweer is ingehaald.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren