1. Black Ops 2 komt inderdaad naar Wii U

Black Ops 2 komt inderdaad naar Wii U

Joystiq heeft een foto genomen van Call of Duty: Black Ops 2 op de Wii U. De game is speelbaar op het Amerikaanse evenement van Nintendo dat vanmiddag gehouden wordt, waar ook de lanceringsdetails van de console bekend worden gemaakt.

Eerder werd al aangenomen dat de populaire shooter naar Wii U kwam, maar de foto bevestigt dit. Het evenement begint om 4 uur vanmiddag. In Europa en Japan worden gelijktijdig videopresentaties gehouden en uitgezonden op internet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dat het CoD is maakt me dan niet zoveel uit, in iedergeval goed nieuws dat Nintendo wat meer "Hardcore" games voor de nieuwe console gaat launchen

  • De Wii had ook Call of Duty 3, Call of Duty 4: Modern Warfare Reflex, Call of Duty: Modern Warfare 3, Call of Duty: World At War en Call of Duty: Black Ops. Dat Call of Duty: Black Ops 2 naar de Wii U komt, die dus krachtiger is dan de Wii zegt dus niet veel, het zou pas veel zeggen als ze melden dat de Wii U versie grafisch en qua elementen exact hetzelfde is dan de PS3, PC en Xbox 360 versie is. Dan is het interessant. Ik zou het eigenlijk vreemder hebben gevonden als hij NIET voor de Wii U kwam.    Black Ops Declassified komt ook naar de PS Vita maar wordt door bijvoorbeeld Nihilistic gemaakt, developer van PlayStation Move Heroes en Resistance: Burning Skies. Die gaat grafisch ook niet zo mooi worden als de PS3 versie. Ik blijf dus nog voorzichtig tot er gameplaybeelden online komen.

  • Het is een krachtiger toestel dan de 360 en ps3, zou erg zijn moest die niet (minstens) hetzelfde doen.

  • hoorde je dat over blackops 2 full hd 60 fps, wreed wreed dus!!!

  • goed nieuws voor de WiiU, zulk soort games laten een console langer leven, de Wii was al dood na een paar maanden, maar moesten het hebben nog van de mario franchise

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren