1. Nintendo TVii onthuld voor VS

Nintendo TVii onthuld voor VS

Nintendo komt met Nintendo TVii voor de Wii U, een manier om via de console en de tabletcontroller televisie, films en sportwedstrijden te kijken. Het is nog niet bekend in hoeverre de service ook voor Europa beschikbaar komt, Nintendo TVii werd voor de Verenigde Staten aangekondigd.

Gebruikers van Nintendo TVii hebben hun eigen persoonlijke versie van de service, die gekoppeld is aan hun Mii-personage. Hiervoor kunnen zij favoriete zenders aanmerken, die vervolgens in een snelmenu terug te vinden zijn.

Binnen een familie kunnen er meerdere profielen bestaan voor Nintendo TVii. Het is ook mogelijk om direct met andere kijkers te discussiëren via Twitter. Onder meer Hulu, Netflix, Amazon zijn bevestigd als partijen waarmee Nintendo een samenwerking is aangegaan, ook zijn via de service de reguliere televisiezenders te bekijken.Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Videoservices op de Xbox of PS3 hebben bij mij nooit gretig aftrek gevonden. Ik loop ook niet echt warm voor deze service als die ooit naar de EU komt. Ik zou liever een goeje media-speler ondersteuning zien, zodat ik mijn geluids- en videocollectie kan streamen in HD op mijn tv. Met subtitels uiteraard. Via Upnp ofzo,dan wordt het interessant.. Qua hardware kan het allemaal.

 • Die naam…

 • tiiiiviiii-iii  het klinkt inderdaad vrij kut als naam…
  De inhoud klinkt al een stuk beter, als zal het niet naar Europa komen. Veel te lastig met in elk land verschillende wetgeving en tig organisaties voor auteursrechten e.d. Daarom is hier ook geen netflix, of die toffe opties op de xbox die ze in de VS wel hebben.

 • Klinkt gewoon als teevee als je het uitspreekt… ikzelf loop wel nooit warm voor zo'n zaken.

 • Denk dat Kaiszer de Engelstalige benaming bedoelde, want zij spreken achter de T en V een (i) klank en geen lange 'e' ^_^

 • Weer wat geleerd :'D

 • Wat een domme naam. Oh, onze console heet Wii laten we overal ii achterplakken. Dit klinkt voor geen meter.

 • concept

 • Wow, Nintendo die komt met een dergelijke dienst. Ben verrast :) En lijkt wel tof te werken zo met die Gamepad! Nu nog in Nederland…
  Waarom niet Nintendo TV U :S

 • oke tof!
  maar waar blijft netflix voor op onze 3ds?

 • Dit gaat dezelfde weg als wat we hebben gezien met de PS3 en de 360 video content en diensten ; we gaan misschien een hele uitgeklede versie krijgen als we geluk hebben .
  Dat ze het niet voor elkaar kunnen krijgen om hier een normale video dienst op te zetten en die op een vergelijkbaar niveau te krijgen als in de VS . Is niet te verteren .
  Ik hoop dat het Nintendo wel lukt om het voor elkaar te krijgen , want dan word de druk voor de 2 andere partijen een stuk groter om het in Europa ook goed te doen .
  Voor mij is het echt onbegrijpelijk dat ze de verschillende partijen niet rond de tafel kunnen krijgen en goede afspraken te maken . En het niet aan hun verstand is te brengen dat het voor alle partijen een goede deal zou zijn om zo iets als Netflix hier te hebben .
  Maar we weten dat zodra er advocaten bij betrokken zijn , er dingen vaak on nodig veel complexer worden , en vooral veel duurder !

 • Nou nou nintendo, niet twee keer hetzelfde stukje gebruiken hé! Het is duidelijk te zien dat wat je bij1:50 tot 1:54 en 1:57 tot 02:01 ziet, het zelfde stukje is alleen met andere informatie op het schermpje. Foei! :P  Ben verder wel benieuwd hoe dit uitpakt. Denk dat het voor mij niks is maar wie weet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren