1. Baldur’s Gate: Enhanced Edition uitgesteld

Baldur’s Gate: Enhanced Edition uitgesteld

Baldur’s Gate: Enhanced Edition is uitgesteld en verschijnt nu op zijn vroegst in november. Dit maakt Trent Oster, directeur van ontwikkelaar Overhaul Games, bekend op het officiële forum van het spel.

Oster stelt dat het product is uitgesteld om op de launch "het best mogelijke product te kunnen leveren". De remake van de allereerste Baldur's Game zou eigenlijk deze maand verschijnen.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition is een remake van het eerste deel uit de RPG-reeks en wordt ontwikkeld door een gedeelte van het originele ontwikkelteam van Bioware. Het spel bevat betere graphics, nieuwe personages, extra gebieden en nieuwe verhalende elementen. De vernieuwde versie verschijnt op PC en iOS- en Android-apparaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Jammer, zit er op te wachten. Maar beter dat ze de tijd nemen om een goed product te leveren. Ze vragen er een aardige prijs voor (voor IOS is meer dan 10 euro veel) dus mag geen wanproduct worden.

  • Ik geloof dat ze zeiden dat het $9,99 zou worden en niet meer dan dat… Stond in een eerder nieuwsbericht op IG, geloof ik.

  • Ja, maar dat wordt toch meestal 9,99 euro. en ik ga er natuurlijk wat extra's bijkopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren