1. Project Eternity van Obsidian al boven Kickstarter-doel

Project Eternity van Obsidian al boven Kickstarter-doel

De nieuwe RPG van Fallout: New Vegas-maker Obsidian, Project Eternity, is met succes gefinancierd via crowdfundingwebsite Kickstarter. De ontwikkelaar heeft nu bekendgemaakt wat het precies gaat doen als er meer opgehaald wordt.

De eerste toevoeging aan het spel is een extra ras en klasse, als er 300.000 dollar meer wordt toegezegd dan de aanvankelijke 1,1 miljoen. Inmiddels is er al bijna 1,3 miljoen dollar opgehaald, binnen enkele dagen, dus deze zogeheten stretch goal lijkt vrijwel zeker te worden behaald.

Bij 1,6 miljoen dollar voegt Obsidian een grote nieuwe verhaallijn toe en maakt het een Mac-versie. Bij 1,8 miljoen komt er wederom een nieuwe klasse/ras en bij 2,2 miljoen dollar, tot slot, krijgt Project Destiny een nieuwe regio en factie. Obsidian denkt momenteel ook al aan nieuwe stretch goals, voor als de Kickstarter-actie de 2,4 miljoen dollar passeert.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben benieuwd of deze studio vanaf scratch ook een goed spel kan neerzetten. NV met plezier gespeelt.    Hopelijk maken ze ook die mac versie!    In het artikel staat btw foutje: Project Destiny.

  • Geef mij mah een nieuwe Star Wars: Kotor ^^

  • Holy shit, welke gekken hebben in zo korte tijd zoveel geld over gemaakt..

  • Mensen die er toekomst in zien en misschien een graantje van het succes willen meepikken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren