1. Singleplayer Lost Planet 3 heeft één bestuurbare mech

Singleplayer Lost Planet 3 heeft één bestuurbare mech

De singleplayer van Lost Planet 3 heeft één bestuurbare mech, ten opzichte van de verschillende beschikbare mechs uit de vorige delen. Andrew Szymanski, de producer en projectleider van Lost Planet 3, vertelde dat in een interview met VG247.

"De mech in Lost Planet 3 - de Utility Rig - is eigenlijk een soort van gereedschap om mee te bouwen dat voor de kolonie wordt gebruikt", aldus Szymanski. "Daarvoor is hoofdpersonage Jim ook naar de planeet gestuurd en daar gebruikt hij het in het begin ook voor. Maar al snel moet hij de rig verbeteren om tegen de Akrid te vechten."

Volgens Szymanski is het de bedoeling dat spelers een band opbouwen met hun mech en die constant proberen te verbeteren. "De Rig voelt expres als een gigantische, langzame, zware en duurzame machine die tegen de zware omgeving van de planeet gebouwd is. De mogelijkheden, upgrades en attachments houden daar rekening mee."

"Tot nu toe hebben we de Claw Arm getoond die geupgrade kan worden om zo de claw als een projectiel er uit te schieten. Ook hebben we de Drill Arm getoond, waarmee stukken ijs weggeboord kunnen worden en Akrid mee gedood kunnen worden. Er zijn nog veel meer upgrades en attachments die ontdekt kunnen worden."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • oki

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren