1. Maker Lone Survivor hint naar nieuwe game

Maker Lone Survivor hint naar nieuwe game

Jasper Byrne, de maker van indiegame Lone Survivor, heeft gehint naar zijn nieuwe game. Op zijn blog onthulde hij een aantal ideëen en artwork.

"In feite is het een combinatie van alle ideëen die ik sinds het maken van Lone Survivor heb", zo vertelt Byrne over de nieuwe game. "Van dungeon crawler naar sciencfictiongame, die trucs uithaalt met je hoofd, naar platformer... of zie het als Zelda gecombineerd met Demon's Souls. Het verhaal is een beetje vreemd."

Byrne legt vervolgens verder uit wat spelers van de game kunnen verwachten. "Het heeft gevechten waarbij twee handen gebruikt kunnen worden, wapens die geselecteerd kunnen worden en er kan gerold worden (ik hou van rollen), maar ik schrijf op dit moment een engine om een Zelda: Phantom Hourglass-achtige stijl te krijgen en de omgeving spannender te maken."

"Maar het verschil is dat deze game sprites gebruik om de personages uit te beelden. Het duurt nog wel even voordat ik dit in-game voor elkaar krijg, ik moet veel schrijven en art maken."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren