1. 'Resident Evil 6 PC kan nog een tijdje duren'

'Resident Evil 6 PC kan nog een tijdje duren'

Capcom heeft aangegeven dat het nog een tijd kan duren voordat de uitgever een releasedatum voor de PC-versie van Resident Evil 6 geeft. Een kleiner team is pas begonnen aan de overzetting nadat de consoleversie klaar was.

Door te wachten tot de consoleversie van Resident Evil 6 af was, kon het team dat de PC-versie verzorgt de complete code van de game gebruiken. Dat meldt Capcom's senior vicepresident Christian Svensson. "Het duurt nog wel even voordat we details en een releasedatum voor de PC-versie geven", aldus Svensson.

De vicepresident van Capcom weet dat het bedrijf een slechte reputatie heeft qua PC-ports, en dat het daarom niet weer dezelfde fouten wilt maken. Volgens Svensson waren niet veel mensen blij met de PC-port van Resident Evil 4 en dat een dergelijke overzetting deze keer vermeden gaat worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Zullen ze er eindelijk van geleerd hebben.. :')

 • Hoop het wel en als ze de volgende keer er ook direct gelijk aan werken kunnen ze de pc versie gelijk uitbrengen net zoals alle andere grote AAA titels ook doen en kunnen:P

 • Vergeet niet dat ze er met een kleiner team aan werken, en het wordt ook nog steeds 'overzetting' genoemd…. :P  Eerst zien dan geloven.

 • De PC-versie van Resident Evil 5 is echt bizar goed. Volgens mij haalde ik daar een fps van boven de 100 en alles zag er fantastisch uit.

 • Deel 5 vond ik ook super op de pc alleen mijn maatje liep elke keer in de weg. Dat was dan ook het enige minpunt want voor de rest echt een hele goede game ja:D

 • Ik moet eerlijk toegeven dat ik 5 niet eens meer geprobeerd heb op PC. :P


 • ONLINE STORE :  ++ http://Mlink.in/8V ++++++++++  n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  ++ http://Mlink.in/8V ++++++++++

 • Maak een spel eens voor de PC en gooi een kutport naar de consoles, lijkt mij veel logischer

 • Als je geen geld verdienen een logische keuze vindt dan moet je dat inderdaad doen…

 • Idd, King Paul. Casual shooters als RE6 verkopen gewoon beter op consoles.  Persoonlijk geef ik geen fuck om deze game, aangezien het langs geen kanten op de beste RE games lijkt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren