1. Torchlight MMO voorlopig van de baan

Torchlight MMO voorlopig van de baan

Runic Games heeft voorlopig geen interesse in het maken van een nieuwe Torchlight-game of MMO gebaseerd op de Torchlight-reeks. Dat heeft de ontwikkelaar gemeld in een vragensessie op Reddit Ask me Anything.

"Ik zal er niet omheen draaien: we hebben geen interesse in het maken van (nog een Torchlight-game of een MMO gebaseerd op Torchlight)", aldus de ontwikkelaar. "Het landschap is veranderd vergeleken met een paar jaar terug en de hoeveelheid content die we moesten maken voor Torchlight 2 heeft enorm veel moeite gekost voor een team van onze grootte. Meteen daarna een MMO maken is niet ons huidig verlangen."

Runic Games gaf aan dat het wel van plan is nieuwe map scrolls voor het einde van Torchlight 2 te maken. Daarnaast moeten er ook meer variaties van bestaande levels komen. "We wachten af hoe de fans reageren (op de game) en waar ze om vragen en proberen daar op in te spelen." Een release van Torchlight 2 op Linux staat op dit moment ook niet op de planning, maar Runic Games geeft toe dat er vraag naar is en meldt dat ze "graag mensen tevreden stellen".

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Goedzo, ga eerst nog even lekker aan de gang met meer Torchlight 2 content en verbeteringen!

 • Ze hebben al bevestigd dat ze dat gingen doen. Ook komen er mod tools en integratie van de steam workshop. Dus ik denk dat het wel goed komt qua content ;)


 • ONLINE STORE :  ++ http://Mlink.in/8V ++++++++++  n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  ++ http://Mlink.in/8V ++++++++++

 • Een Torchlight MMO interesseert me toch niet. Torchlight 2 is geweldig en ik kijk uit naar een derde deel. Maar eerst gingen ze een game in een ander genre doen dan ARPG.

 • On an unrelated note, de Humble Indie Bundle VI is uit jongens! Misschien nieuwsberichtwaardig? Torchlight zit er ookk in…

 • Ik vindt het niet zo vreemd. Het was ook behoorlijk naïef, eerst een budget RPG maken en daarna maken we wel eventjes een MMORPG. Zo werkt dat niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren