1. Tokyo Jungle krijgt Remote Play-ondersteuning via patch

Tokyo Jungle krijgt Remote Play-ondersteuning via patch

PlayStation 3-game Tokyo Jungle krijgt een patch voor Remote Play-ondersteuning, waardoor de game ook op PlayStation Vita te spelen is. Dat meldt Shuhei Yoshida, baas van Sony Worldwide Studios, op Twitter.

Hij meldt dat het gaat om de Amerikaanse en Europese versies van de game, maar kan nog geen uitspraken doen over wanneer de patch verschijnt. Tokyo Jungle komt vandaag uit op de PlayStation Store.

Tokyo Jungle speelt zich af in een post-apocalyptisch Japan waar wilde dieren op straat leven. Spelers besturen aanvankelijk een keeshond die op zoek gaat naar het antwoord op de vraag waarom de mensheid van de aardbodem is verdwenen. Onderweg komt hij diverse dieren tegen, zoals leeuwen, kippen en katten, die allen vechten om te kunnen overleven. Spelers nemen zelf ook de controle over steeds andere dieren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Is dit de eerste PS3 game ooit die je op de Vita kan spelen?

  • Nee , er zijn al een handje vol games waarmee je al op de PSP kon spelen via remote play.

  • ICO, Shadow of the Collossus en volgens mij ook de GoW-collectie ondersteunen remote play. Daarnaast nog wat kleine PSN titels zoals PixelJunk Eden.

  • Lijkt mij een perfecte game voor op de Vita

  • Zet voort die trend, Sony.    (dit was trouwens wel al een week of 3 bekend)

  • Ik vind dit niet echt een onwijze toevoeging voor de game, aangezien bijna niemand dit gaat spelen xD Het is te bijzonder voor de mainstream gamers.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren