1. PES 2013 - Wedstrijd Ajax vs Feyenoord

PES 2013 - Wedstrijd Ajax vs Feyenoord

Zoals wij eerder hebben beloofd zijn er ook video's gemaakt van PES 2013. In deze wedstrijd vechten Ajax en Feyenoord het uit op het speelveld van PES 2013.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • mooie uitslag :D

 • Inderdaad een mooie uitslag.

 • ze lopen wel beetje achter met de transfers van pes

 • Dit is niet de Arena. Zit die er nog wel in?

 • De Arena zit er nog niet vanaf het begin erbij, maar er komt een grote patch in midden-oktober, waar de Arena er weer bij zit en meerdere stadiums + transfers

 • Dit is echt om te huilen

 • Hier heb ik tenminste het gevoel dat er gevoetbald wordt, in plaats van dat zweverige, onrealistische, arcade-fifa.

 • Sinds de release date heb ik het spel en ik moet zeggen. DRAMA - FAIL AGAIN!  Ja de gameplay is beter dan voorgaande jaren. Maar los van het feit dat ze niet alle licenties hebben - en dat transfers niet goed zijn doorgevoerd - zijn de game opties in het spel niet om naar huis te schrijven. De champions league mode heeft b.v. niet alle originele teams die CL spelen dit seizoen. (vb. Borussia Dortmund kampioen van Duitsland) zit er niet in.  MasterLeauge: Schijnbaar MOET je deze spelen met autosave on, dat betekent elke keer als die van datum naar de volgende datum springt, eerst auto saven, dan krijg je zo schijtirritante interactie (wat continue in herhaling valt…) voordat je weer verder kan spelen. Spelers kopen? Ja dat kan maar je kan slechts bieden op 3 spelers! Je MOET wachten voordat er een akkoord of geen akkoord komt (wordt geen reden gegevens als een speler geen interesse heeft) maar goed dit zorgt er dus voor dat je gemiddeld meer dan 7 dagen moet wachten voordat je weer kan bieden op 3 verschillende spelers. Zeer maar dan ook zeer frustrerend, zeker als je met default ML settings speelt.  Spelers worden wel beter, maar je ziet niet per wedstrijd hoeveel beter?? Waarom is dat eruit gehaald? Spelers interactie - ook dit is weer schijtirritant plus valt in herhaling - waarom zit het erin als er niet genoeg aandacht aan wordt besteedt?  Commentaar…. God… ook hier valt het in herhaling, je pass 3x naar een teamgenoot en het welbekende commentaar: "Some slick passing on display" (iets in die trend) Bovendien kan ik de taal niet wijzigen indien nodig?  Online: Je kan alleen een room aanmaken om firendly matches te spelen. Anders ben je verplicht een quick match te doen. ML online, is super met de nieuwe ranking systeem waar wel enig aandacht aan is besteedt  Verder kan je niet meer je eigen comp. samenstellen als je ML begint. Je kan dus niet zeg maar Utrecht starten in D2 league, je begint dan direct in de Eredivisie.  Become a legend nog niet uitgevoerd, maar voor de trophie hunters, neem Messi - reset all his stats - en speel 1 seizoen op amateur - win je al die trophies in 1x  De beleving is er totaal niet, PES valt continue in herhaling als je speelt, je ergert je aan teveel zaken waardoor je het spel snel weer afsluit. Note of insidegamer, wellicht een idee om in de toekomst wat meer aandacht aan te besteden qua detail bedoel ik dan.  Twijfel tussen FIFA of PES?…….. FIFA..  Aldus een die-hard PES "fan"……..

 • Het hangt er allemaal van af waarvoor je PES speelt. Pes kan het ook niet helpen dat ze niet alle licenties hebben. En ik lees dat jij een PS3 heb kun je gewoon een Optionfile downlen en klaar daar heb je Borussia dortmund. Commentaar is niet echt overtuigend klopt.

 • Jammer man dat je die teams niet heb. Gelukkig ik wel dus kan vrolijk met bijv. FVB Stuttgart spelen tegen een club van de volledige gelicenseerde engelse competitie of de 2e divisie competitie uit engeland of de volledige bundes liga

 • @HokkaHokka. Ik herken wel de slechte punten die je op noemt hoor, maar zoals je zelf al begint: "Ja de gameplay is beter dan voorgaande jaren.", meer vraag ook niet van pes.  Dat gemierenneuk over licenties is ook zoiets. Als je de energie kan vinden over zoiets te zeuren, kan je ook de moeite doen om gewoon een option file te vinden.  Commentaar is vreselijk ja, maar bij welke game laat je het commentaar nog aan staan na 10 potjes? Ik flikker het altijd meteen uit.  Gameplay is de kern en die is gewoon ijzersterk, het oogt ook als voetbal. Om een vergelijking te maken naar fifa: ik zie bij die game gewoon meteen aan het tempo en handelen dat het een arcade game is voor casual gamers die niet veel voetbalverstand nodig hebben om te scoren. Bij pes kan ik echt genieten van het bouwen aan een aanval, verdediger laten doorschuiven, efficient een driehoekje maken voor een man-meer-situatie; dit alles ontbreekt bij fifa…  Tuurlijk had pes beter gekund, maar ik ben meer dan dik tevreden met deze échte VOETBALgame.

 • Janssen? Anita? Van der Wiel?  PES2013 toch?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren