1. Project Eternity krijgt extra kerker vanwege Kickstarter-succes

Project Eternity krijgt extra kerker vanwege Kickstarter-succes

Project Eternity wordt inmiddels door meer dan 50.000 mensen gesteund op Kickstarter. Ter ere van dat feit voegt ontwikkelaar Obsidian nieuwe content in de vorm van een kerker toe aan de RPG.

In een update op Kickstarter gaf Obsidian details over een nieuwe kerker genaamd The Endless Paths of Od Nua. Deze wordt speciaal aan de game toegevoegd vanwege de 50.000 mensen die het project steunen. The Endless Paths bevat op dit moment drie verschillende niveaus, maar wordt naarmate meer mensen het project steunen groter. Voor elke 2.500 extra mensen die hun steun via Kickstarter geven, krijgt de kerker een nieuw niveau.

Project Eternity heeft inmiddels ongeveer 1.708.915 euro opgeleverd van fans. De game moet een spiritueel vervolg worden op games als Fallout en Baldur's Gate.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dat is aardig van Project Eternity ;)

  • Ik hoop dat dit een "nieuwe" manier wordt voor uitgevers om games te realiseren. Games die op de stapel van "maybe"games belanden zien nu mogelijk toch het daglicht door steun van de fans. Het hele idee erachter is eigenlijk wel mooi, alleen hoop ik dat de mensen die veel steun (geld) hebben geleverd daar ook voor beloond worden en niet ook nog eens achteraf geld moeten dokken voor de game. De maken van minecraft kon door de alpha versie te verkopen mooi doorbouwen. Zo krijg je toch leuke games die gefinancierd worden door de gamers en niet door de grote ontwikkelaars die vervolgens ons gamers een poot willen uitdraaien door oneindige DLC uit te brengen voor extra geld.

  • Je kent het principe van kickstarter niet echt geloof ik. Bijna altijd is het zo dat je de game als het ware van te voren koopt. Hoe meer je doneert hoe meer bonus je erbij krijgt. Mensen hoeven dus nooit de game ook nog eens te kopen als ze hem al gesteund hebben.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren