1. Timesplitters 2 HD was in ontwikkeling

Timesplitters 2 HD was in ontwikkeling

In 2008 was er bij Free Radical Design een HD-versie van Timesplitters 2 in ontwikkeling die downloadbaar moest worden. Dit vertelde Steve Ellis, voormalig medewerker van de ontwikkelaar, in een interview over zijn nieuwe studio.

"Ik weet niet wat er mee gebeurd is", aldus Ellis. "Ik zou graag zien dat de game alsnog verschijnt, wellicht is het de katalysator die nodig is om genoeg aandacht te krijgen voor Timesplitters 4, zodat een uitgever die game wil financieren."

Volgens Ellis zou een Kickstarter-project voor een nieuwe Timesplitters niet werken. "Double Fine heeft via Kickstarter veel geld opgehaald, maar first-person shooters zijn een stuk duurder om te ontwikkelen dan point-and-click adventures. Om dit even in context te zetten: Double Fine Adventure heeft net zoveel geld opgehaald als dat het in 1997 kostte om Goldeneye 007 voor Nintendo 64 te ontwikkelen. Een moderne FPS ontwikkelen kost meerdere keren dat bedrag en ik denk niet dat het mogelijk is dit via Kickstarter te financieren."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • zou wel graag zien dat ze weer is un keer met een timesplitters kwamen. veel lol met die games gehad.

  • Ik had hem gekocht. Als er ook maar 1 serie dikke gameplay fun had, dan was het wel deze game. Met z'n 4en op de bank, biertjes en bitterballen derbij en laat maar beginnen met de pret.

  • Precies. Ik had 'm ook sowieso gehaald

  • Geweldige serie met tevens ook de geniaalste multi-player (ooit?).
    Helaas dat deel 4 er niet is gekomen.

  • Ze waren in die tijd ook al TS4 aan het pitchen bij verschillende publishers. Helaas is er nooit iets van gekomen.

  • Ik zou em blind kopen……………..

  • Geweldige tijden met deze game meegemaakt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren