1. Ghost Recon: Future Soldier krijgt in DLC in oktober

Ghost Recon: Future Soldier krijgt in DLC in oktober

Ghost Recon: Future Soldier ontvangt op 9 oktober het Kyber Strike-uitbreidingspakket voor PlayStation 3 en Xbox 360. Dat heeft Ubisoft vandaag bekendgemaakt.

Kyber Strike bevat drie nieuwe multiplayermaps (Switchback, Palace en Transit), een nieuwe map voor de Guerilla-modus (Village), nieuwe achievements en de level cap wordt verhoogd met tien niveau's. Daarnaast brengt dit pakket de nieuwe multiplayermodus Takeover. Takeover is als het ware een deathmatch-modus met een twist. Die twist komt in de vorm van een bepaald doelwit dat beide teams hebben. Door controle te nemen over het doelwit van de tegenstander, krijgt een team een scoremultiplier. Kyber Strike kost 800 Microsoft-punten op Xbox 360 of 9,99 euro op PS3.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Even een vraag over de game:    Kan je de Guerilla-modus ook met 3 andere mensen online spelen ipv alleen met je vrienden? Zo ja, hoe kan ik dat in het menu vinden?

  • dat kan helaas niet je kan het alleen met vrienden doen via xbox live of met ik dacht 1 vriend op de bank via split screen tis een heel gemis dat je niet gewoon een match kan opzetten en mensen joinen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren