1. Gearbox: 'Borderlands 3 niet in ontwikkeling'

Gearbox: 'Borderlands 3 niet in ontwikkeling'

Gearbox is op dit moment niet bezig met Borderlands 3. In plaats daarvan werkt het aan downloadbare content voor Borderlands 2. Dat meldt studiobaas Randy Pitchford op Twitter.

Eerder deze week meldde Borderlands 2-schrijver Anthony Burch dat het team al bezig is met ideëen voor Borderlands 3. Daardoor gingen veel mensen ervan uit dat het derde deel al in de maak was, maar dat is dus niet het geval. "Rustig aan, internet," aldus Pitchford op Twitter, "niemand werkt aan een vervolg op Borderlands 2. Het is leuk om er over te praten en er aan te denken, maar we steken onze energie in downloadbare content voor Borderlands 2, enzovoorts. De waarheid is dat het enige dat in ontwikkeling is gerelateerd aan Borderlands, downloadbare content voor Borderlands 2 is."

"Dat gaat uiteindelijk veranderen, maar zo staat het er op dit moment voor", vervolgt Pitchford. "Anthony was hardop aan het denken. We denken er allemaal aan en het is ook spannend om aan te denken. Maar er is geen project - er wordt niet aan gewerkt."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dùùùùhh

 • Zo vanzelfsprekend als jij het doet overkomen is het niet. Ik kan talloze franchises opnoemen waar meteen na de release al begonnen wordt met het vervolg, en ook meerderen die zelfs voor de release van een deel 2 al met deel 3 bezig zijn.  Sterker nog, met de meeste grote franchises, en consoles, is dit het geval. Dus niet te snel duuh roepen.  OT: goed om te weten dat alle energie gestoken wordt in DLC voor BL2, belooft veel goeds.

 • Goh wat een tegenvaller zeg :P..
  Nee hoor, dat was toch te verwachten.. Eerst BL2 eens goed afronden (incl DLC) en dan lekker verder kijken..

 • Beetje misleidend aan het einde, "er wordt aan gewerkt" :P

 • Er wordt NIET aan gewerkt.

 • Was ook wel te verwachten, lijkt me logisch dat je je eerst nog gaat concentreren op de DLC van de vorige game om dan pas te werken aan een nieuw deel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren