1. Seizoenspas Assassin's Creed 3 aangekondigd

Seizoenspas Assassin's Creed 3 aangekondigd

Ubisoft komt met een seizoenspas voor Assassin’s Creed 3, dat meldt All Games Beta. De seizoenspas geeft toegang tot alle vijf aankomende DLC-pakketten van de game.

Onder de vijf DLC-pakketten zit ‘The Tyranny of King Washington’, een singleplayercampagne verdeeld over drie pakketten die een draai geeft aan de historische gebeurtenissen volgend op de Amerikaanse revolutie: na de Amerikaanse revolutie lonkt de macht voor George Washington, die geen democratie begint, maar het startschot geeft voor een nieuwe monarchie met zichzelf als koning. Het is aan de speler om deze nieuwe tiran ten val te brengen.

Naast deze singleplayercampagne krijgen spelers ook nieuwe maps en personages voor de multiplayermodus. Ook krijgen seizoenspashouders de DLC een week eerder dan andere spelers. De seizoenspas kost 2400 Microsoft-punten op Xbox Live en 29,99 dollar op PlayStation Network; de Nederlandse prijs is nog niet bekend. Het is ook nog niet bekend of de Wii U- en PC-versies ook een seizoenspas krijgen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik wacht wel op de complete game, 80 a 90 euro voor een game vind ik echt te veel en die suffe multiplayer speel ik toch niet.

 • DLC aankondigen voor de launch van een game is echt TE slecht…  Maar goed, dit wordt dus Assassins Creed 'Elite'.  Ik wacht wel tot september 2013. Dan koop je de complete versie voor 29,99 ipv 59,99 + 29,99…

 • Ik ben het compleet met jou eens. Het wordt voor mij helaas meer regel dan uitzondering om een spel pas een jaar na dato te kopen. Alleen al om de reden die jij opgeeft.

 • Kut DLC ook altijd

 • +1  Wanneer maken ze eens een complete game (Ipv spullen achter te houden)

 • Wie zegt dat hier spul wordt achtergehouden? De DLC is er nog niet. Deze moet nog gemaakt worden en wordt nu alvast voor een goedkopere prijs aangeboden.  Als je alles op deze manier bekijkt kun je je ook afvragen waarom Mists of Pandaria dit jaar pas uit kwam en niet al bij de release van World of Warcraft zat. Het is immers dezelfde game met andere looks en wat nieuwe bosses en skillsets? Dit heeft Blizzard dan ook duidelijk 7 jaar voor ons achtergehouden. WTF man

 • Is niets voor mij. Multiplayer voor Assassin's Creed vind ik niks aan. Hoeft er wat mij betreft ook niet in te zitten. En die singleplayer content koop ik wel een keer als het is afgeprijsd.

 • Gaan we weer, als er 1 maker het kanaal in springt laten we er dan met zijn alle inspringen:
  MELK MELK MELK MELK enz enz enz enz  En weer een gamer waarbij je niks aan verdient Ubisoft dus goed gedaan, want dit wordt dus WEER downloaden. Ik vertik het om een niet complete game te kopen. Wacht wel tot de Goty en tegen die tijd is ie ook veel goedkoper dus niet veel verdient aan mij Ubisoft.  Ze moeten eens snappen dat ze meer aan gamers verdienen als ze eens stoppen met die DLC onzin, want dan kocht ik ook meer games

 • niet om het een of ander maar ik denk dat de uitgevers wel een kosten baten analyse hebben uitgevoerd. Blijkbaar levert het geld op.

 • @Andreshoi
  Als je principieel tegen incomplete games bent, waar jij of iemand anders hier niks over kan zeggen betreffende AC3, ga je het ook niet downloaden.

 • Dan kun je beter stoppen met gamen als je hier zo over zeikt.

 • Nee hoor, ik download wel en dan kost het ook niks ook.
  Als ze geen complete game leveren ga ik er niet voor betalen.
  En dit is mijn mening en ik heb het recht om een mening te hebben of niet soms.

 • @Andreshoi
  Fantastisch hoe jij je daden denkt te rechtvaardigen.

 • Ik verwachtte al zo'n reactie van andreshoi haha, wat ik me afvraag is; voor welke game betaal je nog wel tegenwoordig want zo'n beetje elke game brengt DLC uit. Ik vind het best een goedkope smoes om het goed te praten iets te downloaden.  Jij hebt het over een incomplete game. Dat is het niet. Ze maken die content nadat ze die game hebben afgemaakt. Als ze die content in de main game hadden gestopt, hadden ze de release uitgesteld. En raad eens wie er dan weer zat te zeuren?  Er zijn mensen die wel netjes voor hun spullen betalen en die gewoon meer content willen. Wil je niet de DLC, dan koop je de DLC niet. Maar de game zelf downloaden en dit als excuus gebruiken is gewoon triest.  Als je een statement wil maken, koop de game dan niet. En download hem dan niet.

 • @ patrickownzya
  Je moet niet lullen man want hoe weet jij nu in hemelsnaam of ik nu niks koop of wel. Ik heb een grote gamescollectie (orgineel) en koop zeker wel genoeg games, maar wordt er een beetje ziek van dat elke game tegenwoordig DLC uitbrengt terwijl van de 10 DLC`s er maar 2 goed zijn of zo of waard zijn om te kopen. En zeker voor de mensen die het niet echt breed hebben is het niet echt leuk.  Iedereen mag er een mening over hebben en bij mij is het zo dat ik (nog) meer games nieuw zou kopen als ze de DLC er direct bij hadden gedaan. Borderlands 1 had ik direct nieuw willen kopen, maar heb gewoon gewacht op de Goty die toen 15 euro was.
  Hebben ze aan mij toch niet veel verdiend en denk dat ik niet de enige ben die het zo doet.  Jij bent zeker een heel braaf manneke die stoer loopt te lullen dat ie nooit niks download terwijl er genoeg en waarschijnlijk jijzelf ook gewoon ook games download. Zijn genoeg mensen die downloaden en wij downloaders kopen nog altijd MEER games dan de mensen die nooit downloaden. En geloof je dat niet dan kijk de cijfers er maar eens op na, want hier is onderzoek naar gedaan zelfs;)

 • Het is heel simpel, ik koop pas een game als ik hem ECHT wil hebben. Dan is het voor mij helemaal geen probleem om er 60 euro voor te betalen. Dat was voor jou ook zo voor BL2 en nu ook voor deze game. Het gaat er ook niet om dat jij "meer games" hebt of er "meer koopt", als je een game wilt hebben, dan betaal je ervoor.  Ben je eigenaar van de game en is je disk stuk of kwijt, dan vind ik het niet erg dat je het download. Dat heb ik destijds met Quake 3 gedaan. Maar dan straf je tenminste niet de ontwikkelaars ermee af, ze hebben je geld dan immers al.  Als ze niet hadden aangekondigd dat er DLC kwam, had je de game netjes gekocht. Maar in plaats daarvan ga je roepen dat je spel nu incompleet is en om ze maar een lesje te leren download je een spel waar zij hard aan gewerkt hebben.  Als argument gebruik je dat je er ziek van wordt, dat een spel dan 10 DLCs uitbrengt waarvan er maar 2 goed zijn. Waarom koop je ze dan alle 10? Koop dan enkel de DLCs die goed zijn. Wat je nu doet is, je koopt er geeneen en vervolgens probeer je het goed te praten.  Ik zie niet in, waarom je niet gewoon de game netjes koopt, en gewoon de DLC overslaat of speelt bij een vriend. Je HOEFT de DLC niet te hebben, om plezier te hebben aan de game.  En je reageert meteen door aan te vallen, het helpt niet echt bij je geloofwaardigheid. Je bent vast een hele aardige gozer maar kom op zeg. Ga niet op een gaming site zeggen dat je het internet leeg download.

 • Iedereen zo schijnheilig over ik download NIKS,. hou op man,. iedereen download,. heb ik het niet alleen over games. de eene keer koop je de andere keer download je,. ligt er net aan hoe goed of hoe goed ik die game ken.

 • @Andreshoi Jou probleem is dat je beweerd dat de game niet volledig is. Dit is niet het geval. Vroeger werden games gekocht en werd er jaren later een expansion uitgebracht of iets. Of een episode x whatever. Een nieuwe game die eigenlijk de oude game was, maar met een ander stuk verhaal en wat andere maps. Tegenwoordig wordt dit DLC genoemd.  De game is gewoon compleet. De AC3 ervaring zoals deze bedoeld is zit geheel in de game. Voor de fans die langer van de game willen genieten en hier wat meer geld voor over hebben wordt er na de release nieuwe content gemaakt, die er nu dus nog NIET is, zodat spelers hiermee verder kunnen.  Dit betekend niet dat de AC3 die binnenkort released een halve game is die je pas kunt spelen met alle DLC, omdat je anders content mist.  Stop met zeiken om te zeiken en haal die vinger uit je reet.

 • Iedereen zeiken over die DLC.
  Je HOEFT het niet te halen.

 • Ze kondigen wel nu al aan dat ze DLC voor de game hebben, terwijl die nog niet uit is dus zouden ze gewoon die DLC al in de game kunnen zetten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren