1. Joey bekijkt de Wii U launch line-up

Joey bekijkt de Wii U launch line-up

In deze Videoreportage reist Joey af naar Duitsland, om daar een blik te werpen op de Wii U launch line-up. Daarbij heeft hij onder ander de aandacht voor Nintendo Land, Rayman: Legends en nog veel meer!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Leuke video! Ik ga hem echter nog steeds niet in huis halen.

 • Ik hoef Joey ook niet in huis te hebben inderdaad.

 • Hahaha. xD

 • Dank je Wessel, klootviool die je der bent ;)

 • Geen slechte line-up. Rayman en die Metroid mini game zien er idd het interessantst uit

 • Coole videoreportage! Ook een goede line-up die Nintendo neerzet, maar het overtuigd mij niet genoeg om hier U tegen te zeggen…

 • Haha +1!

 • ik ben om, ik haal de wii u in huis. Pre order!

 • Mooie video Joey!

 • Ik heb de Wii U al gereserveerd en ga zeker NSMBU en Rayman in huis halen.
  Van mij mag er trouwens wel elke 2 jaar een 2D Mario game uit komen, als de werelden maar steeds uitdagender worden.  Daar naast ga ik ZombiU of de Sonic race game kopen.
  Ook een aantal Eshop titels zien er wel goed uit.
  Nintendo Land zit in het pakket, leuk om eens samen met vrienden een avond te vermaken.  In 2013 ook zeker nog een aantal Wii U games kopen en hopen op de XBOX720 (al verwacht ik deze pas in 2014, en hopelijk voor niet meer dan 400 euro)

 • Joey is enthousiast, en ik ook :) Nintendo lijkt in ieder geval weer terug gepakt te hebben wat ze op de E3 hebben laten liggen. Ben in ieder geval blij dat de belofte van Ubi 'De WiiU versie van Assassins Creed 3 is de mooiste versie' dus ook daadwerkelijk waar is.  En Rayman Legends heb ik ook eventjes gespeeld op Gamescom, en dat is inderdaad een hele toffe game. Het samen spelen, waarbij één met de GamePad speelt en de ander met de Pro Controller, is gewoon hardstikke tof en de platformlevels zijn vernieuwend en erg goed.
  De first-party titels ga ik morgen en overmorgen testen op Firstlook :)  Ik ga 'm waarschijnlijk niet halen op de launch, ik vind 'm erg duur (ook qua games, ook qua accessoires). Maar Rayman, Mario, en Zombi U vind ik toch wel erg interessant. En een 007: Legends en misschien wel CoD wil ik ook wel voor de Wii U halen.
  Complimenten voor de video trouwens, zo wil ik er wel meer zien!

 • ik heb m ook besteld bij intertoys
  en ik was weer de eerste.. =)

 • Prima line-up; want it!

 • Nice vid!

 • Tumbs up Joey. Erg fijne presentatie!

 • Die laatste zin komt er niet heel gemeend uit.
  Verder een leuk verslag. Ik heb niets met Nintendo maar blijf het volgen om te zien hoe deze console het doet als strakt de next gen's van Sony en MS uit komen en hoe de ondersteuning van third party zal zijn. Zeker gewaagd wat Nintendo doet en ik ben benieuwd of hun bussines model succesvol is.

 • Ik weet zeker dat als sony en ms met nextgen console's komen, dat de wii u gewoon support krijgt. Weet je waarom, omdat sony en ms alleen veel krachtiger kan zijn als ze voor 4k resolutie gaan. En dat zou beteken dat het heel duur is om een game voor te ontwikkelen, en welke game maakt meest winst bij sony en ms, dat is cod franchise. Veel games maken geen winst bij sony en ms, dus het wordt veel duurder om te maken dan winst te maken, en daarom gaat de wii u gewoon third party support krijgen, ook vooral omdat het ook goedkoper is om games voor te maken dan.  Maar goed tijd zal leren, 18 november wordt de wii u uit elkaar gehaald, en dan weten wij welke kaart erin zit. Is het echt de e6760,of 6970,of toch een 7000 series zoals er gezegd wordt?

 • Ja dat zal vast gebeuren, net als al die third party games voor de Wii, die veel goedkoper was om voor de ontwikkelen.  Vergeet niet dat grote studios wel voor vooruitgang zijn en niet voor stilstand.

 • Ja natuurlijk willen grote studios voor uitgaan, maar een spel ontwikkelen die meer dan 200 miljoen kost, en niet zo goed verkoopt om winst uit te halen is geen slimme zet. Plus de wii u is 4a 5 keer krachtiger dan de ps3 en xbox360, en de nieuwe xbox is volgens mij 6 keer krachtiger dan xbox360. Sony gaat niet veel krachtiger zijn, die hebben nu veel te veel verlies, tenzij ze nog meer verlies willen lijden!  Als je kijkt wat de console's van nu kunnen, en als de wii u 4a5 keer krachtiger is, dan moet het heel wat moois kunnen opleveren. op de e3 gaan wij first party's games zien die de kracht van de wii u gaat tonen. Alles wat ik over de wii u heb gelezen, schijnt de gpgpu kaart heel krachtig te zijn en de cpu niet zo. Zoals ik al zei, 18 november weten we meer, ik denk dat heel veel mensen verrast wordt!!

 • Hij heeft enig zins gelijk…Veel studio's gaan afhaken van grote dure projecten. Dev kosten stijgen maar opbrengst vaak niet. Veel studio's richten zich ook op mobiele markt omdat er veel meer te verdienen valt. Als Sony serieus de PS4 op een dus danig niveau zet dat ontwikkelen er voor te duur voor wordt kan dat veel problemen met zich mee nemen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren