1. Volgende generatie vormt uitdaging voor bedrijfsmiddelen Sony

Volgende generatie vormt uitdaging voor bedrijfsmiddelen Sony

De volgende generatie consoles vormt een uitdaging voor Sony in termen van beschikbare bedrijfsmiddelen, omdat het bedrijf ook nog de PlayStation 3 en PlayStation Vita als platformen heeft om content voor uit te brengen. Dit zegt de managing director van PlayStation UK, Fergal Gara, aan CVG.

Gara reageert met deze uitspraak op de vraag van CVG hoe Sony van plan is om zowel de PS3 en Vita te blijven ondersteunen, als zich te richten op het lanceren van een volgende PlayStation naast de nieuwe Xbox. "Het is een uitdaging om dat te managen, met name in termen van de bedrijfsmiddelen van onze ontwikkelstudio's", aldus Gara.

Hij legt uit dat dit mogelijk de oorzaak is waarom Sony dit najaar geen grote AAA-titel heeft, zoals Uncharted 3: Drake's Deception vorig jaar en Halo 4 van Microsoft dit jaar. Wel heeft hij vertrouwen in wat er de periode daarna nog aankomt voor PlayStation-apparaten. Tot slot stelt hij dat de PS3 in Europa nog niet zijn piek heeft bereikt, Engeland uitgezonderd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Mee eens, ik ben mijn PS3 nog lang niet zat en zou voorlopig ook geen PS4 kopen, als die er zou zijn. Ik vraag me af of dat het meer een hype is om die next gen consoles dan dat er daadwerkelijk vraag naar is..

 • Same here. Ben nog lang niet uitgekeken op de PS3. Totdat de specs en de eerste beelden van de PS4 uitkomen. dan ben ik waarschijnlijk direct verkocht!

 • Vita nog maar een jaar, dus niet zo overdrijven… Laat ze eerst maar eens zorgen dat ze 1 product lekker laten lopen voordat ze met meer aan de haal gaan.

 • Het loopt ook lekker, alleen het probleem is, dat ze de PSVITA laat hebben uitgebracht. Ik denk natuurlijk wel dat de PSVITA een vergelijking kan zijn met de WiiU, als die uit gaat komen. En de PS3 kan het nog makkelijk aan voor de huidige gen games :) Als je ziet wat erop zit, kan de PS3 nog een jaartje of 2/3 mee. En de nieuwe x720 zal ook niet veel veranderd worden dan de current gen consoles :)

 • Wat weet jij dan van de x720 wat andere niet weten? De speculaties zijn namelijk het tegenovergestelde en blazen alles omver wat er nu verkrijgbaar is.  Speculaties van diverse sites/insiders of een hersenspinsel van
  djbosanac…

 • Speculaties zijn speculaties, of ze nou van djbosanac of van IGN komen. Allebei even "betrouwbaar", dus een site geloven is even dom. We zien het wel als het officieel bekend gemaakt wordt ;)

 • Ik kijk naar de current gen games. En je kan makkelijk nog een paar jaar vooruit. Alleen op de PS3 voorlopig kan je nog even zoet zijn met de games die uitkomen. X360 daarin tegen met de hardware kan dat weer niet, waardoor ze dus nu als nog over moeten gaan op een nieuwere console. Maar omdat de technologie nog niet zo ver is en vernieuwd . is dit alleen maar bullshit :)

 • ONLINE STORE :
  http://Mlink.in/9F  n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  http://Mlink.in/9F

 • Laat maar komen die ps4 :)

 • Ze hebben toch wel eerder 3 productgroepen tegelijk ondersteund? De PS2, PSP en de PS3 bijvoorbeeld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren