1. Eerste content patch Guild Wars 2 heeft Halloween-thema

Eerste content patch Guild Wars 2 heeft Halloween-thema

De eerste content patch voor Guild Wars 2, Shadow of the Mad King, verschijnt op 22 oktober en geeft heel het spel een Halloween-thema mee.

De speelwereld van de game, Tyria, is van 22 tot en met 31 oktober gehuld in een Halloween-thema, met versieringen, nieuwe minigames en dynamische evenementen. "Halloween heeft een lang verleden in Tyria, en werd vroeger altijd ingeluid met de geest van Mad King Thorn die zijn eigen soort van getiktheid op mensen afvuurde", aldus ArenaNet. "Maar het is 250 jaar geleden sinds hij is gesignaleerd en voor veel mensen is het maar een mythe. Toch gaan de geruchten dat er iets engs gaat komen."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Reden voor mij om deze 2weken maar weer even af te zonder van het sociale leven

  • Toen ik eenmaal lvl 80 werd en redelijke gear had was ik de game na eventjes PVP'en eigenlijk wel zat.. Hopelijk zorgt deze patch dat hier verandering in komt! =)

  • als het alleen een halloween skin mee brengt en een paar minigames denk ik dat het van korte duur zal zijn. mag aannemen dat ze die skin en de mini games geen half jaar ingame laten als het om halloween gaat.    lees er blijkbaar overheen dat het tot 31 october is. voor mij persoonlijk niet eens de moeite waard om het te gaan uitproberen opnieuw. misschien als er echt content bij komt van langere duur dat ik het weer even ga proberen.

  • Dit is eerder lol hebben voor een paar daagjes, niet dat je gelijk helemaal terug hoeft te keren tot gw2. Het heeft namelijk geen sub fee. Bij wow had ik er echt een hekel aan dat als ik seizoens chiev's/mounts wilde ik dan precies rond die tijd moest bijkopen.

  • Erg leuk voor de mensen met het spel.

  • U don't say?

  • Ben benieuwd hoe alles eruit ziet! Ik ben lvl 80 maar nog zat te doen, snap niet wat iedereen loopt te klagen.

  • Ik was binnen een week level 80 met guild wars, maar sindsdien niet meer gespeeld. De hoeveelheid bugs maakte het onmogelijk bepaalde regio's uit te spelen en dat vond ik ontzettend irritant. Ik zal waarschijnlijk wel even kijken hoe het eruit ziet, maar waarschijnlijk zal ik toch uiteindelijk m'n account verkopen want ik speel de game gewoon niet meer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren