1. Alles over Farming Simulator 2013 – trailer en gameplay

Alles over Farming Simulator 2013 – trailer en gameplay

Farming Simulator 2013 komt van het Zwitserse GIANTS Software en is onderdeel van de Farming Simulator-reeks die de ware agrariër in je naar boven haalt. Ook in het nieuwste deel zul je op geduldige wijze al je gewassen moeten bewerken om zo uiteindelijk winst te maken, nieuwe apparatuur te kopen en je boerderij verder uit te breiden. Zoals het werkelijke boerenleven, is Farming Simulator 2013 niet voor iedereen weggelegd. Er gaat behoorlijk wat tijd in zitten en er komt best veel werk bij kijken. Maar wat is nou bevredigender dan je zelf gezaaide oogst binnenhalen?

TrailerDit is de laatst verschenen trailer voor Farming Simulator 2013. Meer video’s zien? Check dan even de video-pagina!

Gameplay

Farming Simulator 2013 bevat een carrièremodus waarin jij de rol van boer op je neemt. In deze modus kun je het immer afwisselende boerenbestaan beleven in een volledig nieuwe omgeving. Er is ook een nieuw economisch systeem geïmplementeerd waardoor je geld kunt verdienen indien je strategisch handelt. Zo kun je jouw boerderij verder uitbreiden door te investeren in nieuwe gebouwen, gereedschappen en voertuigen.

In het nieuwste deel zijn er meer dan honderd voertuigen en gereedschappen te vinden, verdeeld over meer dan twintig officiële merken. Daarnaast heb je nu beschikking over drie diersoorten: schapen, kippen en koeien. En natuurlijk kun je altijd met vrienden online samenspelen in de multiplayermodus.

Xbox 360 en PS3

25 oktober komt Farming Simulator 2013 voor de PC uit. Maar nu komt deze reeks voor het eerst naar de consoles. De Xbox 360- en PlayStation 3-versie moeten begin volgend jaar alle consoleboeren verblijden, al zal de mogelijkheid tot het installeren van community mods naar alle waarschijnlijkheid ontbreken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • zesde populaire game?!!!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren