1. Game op Steam Greenlight zetten kan weer gratis, als concept

Game op Steam Greenlight zetten kan weer gratis, als concept

Het is vanaf nu weer mogelijk voor ontwikkelaars om zonder kosten hun game op Steam Greenlight te zetten, als concept. Via deze gratis weg kan een titel echter niet uitgekozen worden door Valve om op Steam uitgebracht te worden, zo blijkt uit een aankondiging van de ontwikkelaar.

Hiervoor geldt nog steeds de eenmalige betaling van 100 dollar. Een spel gratis op Greenlight zetten als concept, verschaft ontwikkelaars volgens Valve wel de mogelijkheid om alvast een community op te bouwen en feedback te krijgen over hun game.

Valve kondigde ook aan dat Steam Greenlight vanaf nu naast gameprojecten software accepteert, net zoals deze ook op Steam zelf te vinden is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • alles draait om geld tegenwoordig zelfs mensen die hun game gratis aanbieden moeten betalen er voor betalen    triest

  • Of misschien doen ze nu een betaling dat er niet zoveel spam komt als op de eerste dagen. Het stond helemaal vol met 99% 'grappige' en 'racistische' spellen. Dit is gedaan zodat er alleen maar echte spellen erop komen.

  • Ja inderdaad dit is gedaan om een drempel te maken voor grappenmakers. 100 dollar is denk ik niet heel veel geld als je een serieuze game/software ontwikkeld.

  • Sowieso is het onzin om te zeggen dat het om geld gaat, aangezien het geld naar een goed doel gaat en dus echt wel bedoeld is als filter.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren