1. Infinity Blade: Dungeons verschijnt in 2013

Infinity Blade: Dungeons verschijnt in 2013

Infinity Blade: Dungeons verschijnt in 2013 op iPad en iPhone. Dat heeft uitgever Epic Games laten weten aan de website AllThingsD.

Volgens Epic komt de game in 2013 omdat het tijd kostte om de nieuwe ontwikkelaar Impossible Studios van een werkplek te voorzien. "We moesten Impossible Studios ook aan de gang krijgen met bureau's, stoelen, nietmachines en computers", aldus Epic-woordvoerder Wes Phillips. "De logistiek achter het oprichten van een nieuwe studio en goede ideëen toevoegen (aan de game) vergt wat extra tijd, dus Infinity Blade: Dungeons verschijnt in 2013 op iOS."

Een groot deel van Impossible Studios bestaat uit voormalige werknemers van Big Huge Games, de inmiddels failliete ontwikkelaar van Kingdoms of Amalur: Reckoning. Infinity Blade: Dungeons speelt zich voor de tijd van de vorige twee Infinity Blade-games af. Anders dan die delen, is Infinity Blade: Dungeons geen on-rails hack-and-slash-game, maar een actiespel waarin de speler zelf zijn personage bestuurt. Het derdepersoons camerastandpunt heeft plaatsgemaakt voor een camera die de actie van bovenaf toont.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik vond kingdoms of amalur een heerlijk spel. Jammer dat daar nu nooit een deel 2 van zal komen

  • Jammer. Ik zat hier wel op te wachten :)

  • Als het zo'n kut einde heeft als Infinity Blade 1 & 2…..

  • Lijkt me een leuke game

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren