1. InsideGamer maakt zich op voor Forza Horizon Festival

InsideGamer maakt zich op voor Forza Horizon Festival

25 oktober is het zover. Dan wordt Forza Horizon Festival op Vliegveld Valkenburg te Katwijk gehouden, een event dat in het teken staat van de game die een dag later uitkomt. InsideGamer is mede-organisator van het evenement en zodoende heb je de laatste tijd al wat content voorbij zien komen. Zo hebben we bijvoorbeeld twee leden uit de InsideGamer-community benoemd tot ambassadeur, om hen een podium te geven om over hun auto- en Forza-liefde te praten.

Een voorbeeld van een Ferrari F430

Dat werkt aanstekelijk, zo blijkt. De gratis kaarten worden massaal geclaimd en we krijgen veel leuke reacties. Zo is er bijvoorbeeld één autoliefhebber die ons heeft gemaild met de vraag of we het tof zouden vinden als hij zijn Ferrari F430 meeneemt. Uiteraard! Maar ook als je een iets minder luxe auto hebt, ben je van harte uitgenodigd om er mee naar het festival te komen. Want net als in de game, is Forza Horizon Festival een feest voor autoliefhebbers en racegamers. Je kunt de auto tussen alle prachtige aanwezige bakken parkeren, er is een professionele DJ die de vetste beats draait en natuurlijk is er een blik aan mooie meiden open getrokken! Verder kan er gegamed worden op een enorm scherm, zijn er driftdemonstraties en kun je op de foto gaan met de vetste supercars. Daarbovenop zijn er ook nog een hoop goodies en prijzen die weggegeven gaan worden, met als hoofdprijs een 4GB Xbox 360 met de game Forza Horizon!

Als mede-organisator van het event gaan we uiteraard ook een leuke videoreportage maken, waar jij misschien wel in schittert. Dus, schrijf je gratis in, kom naar Vliegveld Valkenburg op 25 oktober en beleef samen met ons een topavond!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wanneer kunnen we de kaarten verwachten? Heb mijn kaarten 2 weken geleden al aangevraagd…

 • Idd en een routebeschrijving voor mensen die met het OV moeten worden komen

 • De aanvragers die als eerste hun kaarten hebben besteld, kunnen daar vanaf morgen bericht van verwachten.  OV zou ik niet doen, we raden echt aan om met de auto te komen!

 • Adres/route kun je vinden op de site van de locatie: http://www.hangaar2.nl/, al wijzen ze voor het openbaar vervoer gewoon naar 9292.nl

 • Het terrein is slecht bereikbaar met het OV. Als je met de trein komt moet je van Leiden Centraal naar katwijk met de bus en nog ruim 25 minuten lopen naar de poort van het vliegveld en daarna nog 10 min van de poort naar de hangaar! (heb er vroeger gewerkt)


 • ONLINE STORE :  —**** http://fur.ly/92gq ****—  Hallowmas( On November 1 ) is coming beloved whether or not you are ready to shopping ,Characteristics, novel, variety, low price and good quality, and the sales price  is low , Move your mouse to work shopping! Hey hey  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  —**** http://fur.ly/92gq ****—

 • 7 minuten met de bus en dan 10 minuten lopen, thats it

 • Forza, ook weer zo'n hype game waar ik gewoon niet zoveel mee heb. Waarom is deze game vetter dan andere racegames? kan iemand mij dat uitleggen zonder fanboy geilheid in z'n reactie?

 • Forza, ook weer zo'n hype game waar ik gewoon niet zoveel mee heb. Waarom is deze game vetter dan andere racegames? kan iemand mij dat uitleggen zonder al te veel fanboy geilheid in z'n reactie?

 • Okay ik kan denk ik zonder al te veel fanboy gedrag wel uitleggen waarom Forza "vetter" is zoals jij het zegt.  Het leuke aan Forza 4 is bijvoorbeeld dat je alle auto's volledig kan tunen. Andere cilinders , turbo's en velgen bijvoorbeeld. Ook kan de drivetrain worden aangepast. Waardoor een Ferrari F430 Scuderia de bodem krijgt van de Ferrari FF. Hierdoor wordt het in plaats van een RWD auto een AWD auto.  Verder ik heb gewoon een xbox dus kan er niks over zeggen of het beter is dan Gran Turismo. Niemand zegt dat ook trouwens. Wat ik veel speel op Forza is de Tag Virus mode waarin iedereen rond rijd en probeert zo lang mogelijk niet gebeukt te worden als je eenmaal gebeukt bent moet je andere mensen beuken tot dat iedereen hem is lekker chaotisch <3  Vind zelf het auto geluid ook goed klinken. En als je door een tunnel heen knalt.. Brr kippenvel. Ben gewoon dol op Forza.

 • Nice

 • Kan niet wachten! Ben erg benieuwd wanneer we daadwerkelijk de tickets ontvangen.

 • Iemand interesse in een toegangskaart? Ik heb er 1, maar kan zelf niet…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren