1. Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 oktober

Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 oktober

Het indruk najaar is echt begonnen en met het weekend voor de deur hoor je ons niet klagen. Welke games ga jij de aankomende dagen spelen?

Jelle van Es

Afgelopen week was ik van de vijf werkdagen er al twee vrij, waardoor ik niet echt kan zeggen dat ik er aan toe ben. Maar als het dan toch is, dan wil ik toch wel graag wat spelletjes spelen. Het verhaal van vorige week kan voor een groot gedeelte door worden getrokken naar dit weekend. NBA 2K13, Borderlands 2, FIFA 13, Dishonored en Forza Horizon.

Daar komt dit weekend één nieuwe titel bij: Xcom: Enemy Unknown. Ik was behoorlijk enthousiast geworden van Tjitze's review, dat ik heb besloten de game zelf ook te gaan testen. Vooral het idee dat een mannetje echt dood is als hij het loodje legt, spreekt me aan.

Wessel Schillemans

Aan dit weekend heb ik een extra dagje vastgeplakt zodat ik lekker aan de slag kan gaan met de game waar ik misschien wel het meest naar uitkijk dit najaar: Assassin's Creed 3. Tussendoor heb ik een leuk feestje, maar ervoor en erna zit ik als een zombie achter mijn Xbox om Amerika te verkennen. Like a boss.

Wellicht dat ik ook aan de slag ga met FIFA 13 Ultimate Team - daar heeft Timo mij best enthousiast voor gemaakt - maar met zo'n knaller als AC3 zo vroeg in huis zou ik eigenlijk wel gek zijn om dat te doen. Die komt volgende week wel weer.

Rob van der Leek

Dit weekend komt mijn maatje Kevin over de vloer, dus gaan we eens flink aan de bank met de nodige games. Waarschijnlijk laat hij me alle hoeken van het speelveld zien in Dead Or Alive 5. Als ik Kevin's recensie mag geloven hoeft dat echter geen probleem te zijn aangezien ik me dan mooi bezig kan houden met het kwijlen over de onrealistische boob physics.

Hebben we genoeg van het knokken, dan gaan we hoogstwaarschijnlijk aan de slag met Borderlands 2. Er zijn nog honderden gaten en hoeken die verkend moeten worden en aangezien mijn op healing gerichte personage Maya pas een level of 22 is, heeft de game nog genoeg avonturen voor ons in petto.

Thijs Barnhard

Leuk en aardig hoor al die nieuwe games, maar ik speel dit weekend waarschijnlijk gewoon wat ouder spelen. Met Metal Gear Solid 3: Snake Eater in HD ben ik nog druk bezig. Inmiddels heb ik The End verslagen en kruip ik ergens hoog in de bergen nabij Groznyj Grad. Het aantal doden heb ik tot nu toe tot een minimum weten te behouden en dat ben ik van plan de rest van het verhaal vol te houden.

Ik pak daarnaast dit weekend een oude verslaving weer op. Sinds ik tegen Marcel en Douwe een paar potjes Geometry Wars 2 heb gespeeld heb ik de smaak weer te pakken. Uren achter elkaar speel ik Pacifism om ervoor te zorgen dat ik ook in die leaderboard weer op één sta. De Season Pass van Saints Row: The Third is deze week in de aanbieding dus ik heb die snel maar even gekocht zodat ik na al het highscore-jagen weer in de doldwaze wereld van The Saints kan duiken. Of er van al deze plannen ook maar iets terecht komt is nog maar de vraag. Gisteren heb ik namelijk Theme Hospital op Good old Games gekocht. Daar gaat mijn weekend...

Chris Glerum

Hoewel ik deze week al 40 uur in Pokémon White 2 gestoken heb, ga ik dit weekend vrolijk verder. Inmiddels ben ik al lang en breed de onbetwiste kampioen van Unova, maar er zijn nog genoeg grotten en bergen die ik nog niet verkend heb. Gotta catch 'em all gaat ook voor deze Pokémon-game weer op, dus ik heb nog wel even te gaan...

Misschien dat ik het heel even afwissel met... nee, wat maak ik mezelf wijs. Ik ben de komende paar weken nog wel zoet met Pokémon White 2!

Dit artikel delen

Over de auteur

Thijs Barnhard Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Laat mij je uitleggen waarom Spelunky, Overwatch, Hollow Knight, Super Mario World en Burnout Paradise de beste games ooit zijn.

Reacties

 • Wat is die wessel een bofkont zeg, zo'n goede game voor de release mogen spelen!


 • ONLINE STORE :  —**** http://fur.ly/92gq ****—  Hallowmas( On November 1 ) is coming beloved whether or not you are ready to shopping ,Characteristics, novel, variety, low price and good quality, and the sales price  is low , Move your mouse to work shopping! Hey hey  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  —**** http://fur.ly/92gq ****—

 • ip ban mischien zou wel tijd worden

 • Het is helaas niet zo makkelijk :(

 • Niets *zucht*, leren voor mijn tentamens…:(

 • dishonored (pc)

 • hitman blood money nog maar is doen en bf 3 online en eventueel happy wars  en oftoppic nieuwe trailer hitman absolution • vooral wat online PC gamen en dan zondag nog even snel miss 4 a 5 uur aan fallout er achter aan jagen

 • Borderlands GOTY

 • Pokemon black 2  hetzelfde verhaal als Chris

 • Nog steeds FIFA 13. Krijg nu wel erg zin in assassins creed 3.

 • Nog steeds Pokémon White 2.. En wellicht zondag Black 2 :)

 • Halo 4 en BFBC2 op de computer.

 • halo 4? ik denk dat je halo 3 bedoel

 • gelekt ….

 • AC Revelations multi en verder met The Witcher.

 • Castlevania Lords Of Shadow!

 • Dishonored

 • Battlefield 3 & Happy Wars

 • 2 keer wit voor mij.Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren