1. Wish Studios werkt aan nieuw IP voor Sony

Wish Studios werkt aan nieuw IP voor Sony

Wish Studios, een onafhankelijke ontwikkelaar uit het Verenigd Koninkrijk, ontwikkelt voor Sony een prototype voor een nieuw IP. Dat heeft de studio middels een officieel statement naar buiten gebracht.

De nieuwe game "speelt prachtig en heeft enorm veel potentie", aldus de studio die in juli 2012 is opgericht door Caspar Field, Tom Bennett en Paul Brooke. Het trio heeft ervaring met de ontwikkeling van games en technologie als Buzz!, Eyepet, EyeToy en Kinect.

Field geeft aan geen details over de game te kunnen geven, maar is enthousiast over de samenwerking met Sony. "We vinden het geweldig om met Sony Computer Entertainment Europe aan dit prototype te werken. Sony laat hun visie en leiderschap zien door gamers originele, innovatieve ideëen te geven en dat willen we ook bij Wish Studios."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Voor de PS4 dus, das duidelijk

  • op IGN was er in het weekend al een filmpje te zien over een nieuwe IP voor van Sony, dus ja. ik hoop veel goeds en inderdaad voor de ps4

  • Die volgende concole die zwaar veels te duur gaat worden en de eerste 2 jaar nauwelijks verkocht gaat worden niet slim om daarvoor een launchexclusive te gaan ontwikkelen als onafhankelijke studio

  • PSFit confirmed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren