1. Aftellen tot Forza Horizon Festival - bijna is het zover!

Aftellen tot Forza Horizon Festival - bijna is het zover!

Donderdagavond is het zover: dan is het Forza Horizon Festival op vliegveld Valkenburg! Heb jij je al aangemeld? Of moet je nog overtuigd worden van de nieuwe Xbox 360-racegame? We laten onze ambassadeurs nog even vertellen waarom zij uitkijken naar de nieuwe Forza én het bijbehorende launchfeest.

barton:

Heerlijke openbare wegen, prachtige off-road sessies en fantastisch toeren in exotische bolides die ik in het echt waarschijnlijk nooit zal kunnen betalen. Genieten geblazen van de waarheidsgetrouwe besturing, de passie voelen die Playground Games weet te genereren en al kwijlend allerlei straatraces voltooien. Ik kan dit soort lijstjes eindeloos blijven maken!

Want Forza Horizon is weliswaar een arcade racer, maar niet één waar je met je poot op het gas kunt blijven hangen. Forza Horizon heeft alles wat Forza Motorsport ook heeft, maar het beperkt zich niet langer tot afgesloten circuits.

Precies daarom heb ik ook zoveel zin in het Forza Horizon Festival van aanstaande donderdag. Het is een festival als geen ander. Een prachtig wagenpark wordt gecombineerd met spectaculaire shows en prachtige muziek. Daarnaast is het de plek waar Forza Horizon een groot scherm gaat sieren. Maar bovenal is het een evenement die buiten de gebaande wegen gaat!

leander-rx7:

Wat krijg je als je voormalige werknemers van grote studio's op het gebied van racegames bij elkaar zet, toegang geeft tot de uitgebreide collectie van voertuigen uit de Forza-serie en vervolgens aan de gang laat gaan met een Microsoft-budget? Nou, dan krijg je dus Forza Horizon!

Je kunt dus veel overeenkomsten verwachten met andere games. Onder andere de open wereld-stijl zoals we die kennen uit Criterion's Need for Speed: Hot Pursuit en Burnout Paradise, het race-gevoel van Slighty Mad Studios' Shift en Shift 2 en de festival-feeling uit Codemasters' DiRT 2 en GRID. Dit kun je dus allemaal beleven vanuit geprezen automodellen, met ieder hun eigen unieke karakter.

Het mooiste zou nog zijn om de collectie wagens uit Forza in het echt te kunnen zien! Enkele modellen daarvan zijn natuurlijk ook aanwezig bij het launch-event. En wat is een Forza-event zonder wat actie? Daarom staat er ook een vette drifshow op het programma, en natuurlijk is er ook een DJ die het event een echte Horizon-vibe zal geven!

Forza- en autoliefhebbers, tot donderdag!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik dacht dat FH geen arcade game was maar een action racinggame die voor iedereen speelbaar is en zelfs de mogelijkheid heeft tot simulatie als je de assists uit zet… NFS is arcade!!

 • ik heb kaarten gewonnen via veronica magazine/insidegamer, wil wel heen met een vriend maar dan kan er nog iemand mee en iemand die kan rijden!  (regio Alkmaar)

 • ik heb ook kaarten gewonnen en zoek ook nog 3 vrienden die mee kunnen, en dan rijden we maar vanaf oldenzaal erheen wat een pokke eind hahahahaha

 • hahah van t oosten naar t westen van t land

 • inderdaad, een klein stukje rijden:P zo groot is nederland niet hahah

 • Weapon kan ik niet mee rijden vanuit Nunspeet ?

 • Auto's zijn overrated. Fiets FTW

 • wel f*cking dom dat ze vandaag pas de kaart sturen, event is al over 2 dagen -.-

 • dat vond ik dus ook al

 • Ik heb mijn kaarten al een week man. Wie zich als eerste aan had gemeld zou ze als eerste ontvangen.

 • Kan niet wachten!

 • Heeft iemand 1 kaartje over? Ik heb gemailed naar Inside gamer maar krijg helaas geen antwoord terug. Ik heb 1 kaartje, maar zoek er nog 1… gelieve even te direct messagen :) Thanks alvast!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren