1. Medal of Honor: Warfighter - Speelbare classes

Medal of Honor: Warfighter - Speelbare classes

Gelijkheid voor iedereen geldt niet in online shooters. Ook in Medal of Honor: Warfighter zijn er dankzij zes verschillende classes grote verschillen tussen de spelers. De één beschikt over meer vuurkacht, de ander is juist weer sneller en weer een ander heeft juist meer tactische mogelijkheden. Bovendien verschillen de aanvallende ondersteuningsacties die een speler kan inroepen, als hij genoeg punten verzamelt zonder dood te gaan. Een overzicht van de zes speelbare classes in Medal of Honor: Warfighter en hun mogelijkheden.

Assaulter

Ieders online carrière als Tier 1-operator, begint als Assaulter. Dit is de meest elementaire class in Medal of Honor: Warfighter. De Assaulter is standaard bewapend met een aanvalsgeweer en fraggrenades en heeft bovendien een M79 in zijn broekzak. Deze granaatwerper is perfect tegen die ene sniper bij dat raam, of dat groepje vijanden die lekker dicht op elkaar staan. Met mortieren, geleide raketten en zelfs helikopteraanvallen zijn zijn aanvallende ondersteuningsacties voornamelijk gericht op een wisse dood van boven.

Heavy Gunner

Soms heb je in oorlogstijd gewoonweg meer kogels nodig. De Heavy Gunner biedt met zijn machinegeweer dan uitkomst. Deze is standaard voorzien van een bipod, waardoor 'ie liggend of rustend op een muurtje minder last heeft van terugslag. Daarnaast beschikt de Heavy Gunner over kleine granaten, die als een soort clusterbom worden verspreid voor nog meer pijn. De Heavy Gunner kan bovendien een helikopter inroepen als mobiel spawnpunt, maar ook de vijand bestoken met een zwaarder machinegeweer of helikopteraanvallen.

Sniper

Geen shooter zonder scherpschutters. De Sniper is in Medal of Honor: Warfighter uitgerust met een scherpschuttersgeweer, die standaard voorzien is van een bipod. Als je deze gebruikt, krijg je automatisch te horen waar potentiële doelwitten verschijnen. Deze verschijnen ook op je radar. Daarnaast beschikt de sniper over een volautomatisch pistool, zodat hij ook op korte afstand zijn mannetje staat. Een proximity mijn in plaats van een granaat maakt de standaarduitrusting compleet. De scherpschutter kan ter ondersteuning verschillende vormen van luchtondersteuning inroepen. Variërend van een soort zelfmoordvliegtuigje dat op een doelwit stort, tot zwaardere mortierbombardementen en artillerieondersteuning. Ook de helikopteraanval behoort tot de mogelijkheden.

Spec Ops

De Spec Ops is lichter bewapend dan de andere classes, maar heeft enkele handige gadgets tot zijn beschikking. Hij is enkel uitgerust met een aanvalsgeweer en standaard frag grenades, maar kan met de Signal Scan in één oogopslag zien waar de vijand zich bevindt. Daarnaast kan hij de radar van de vijand jammen en luchtondersteuning van mortieren, jets en helikopters inroepen.

Point Man

De Point Man is een wat tactischere variant van de Assaulter. Hij is uitgerust met een aanvalsgeweer, maar heeft als sidearm een shotgun. Zijn granaten zijn echter wat minder dodelijk, de Point Man draagt namelijk flashbangs bij zich. Grote troef van de Point Man is zijn High Powered Ammunition, extra krachtige kogels die zelfs het Balistic Armor van de Demolitions unit kunnen penetreren. Tot zijn ondersteuningsmogelijkheid behoren spionagevliegtuigjes, mortieren die inslaan als een clusterbom en helikopteraanvallen.

Demolitions

De Demolitions class is de bommenexpert van Medal of Honor: Warfighter en is vooral bedoeld ter ondersteuning. Met zijn machinepistool beschikt Demolitions over minder vuurkracht en ook zijn springstofladingen in plaats van granaten wijzen erop dat hij niet bedoeld is voor de echte frontlinie. Wanneer Demolitions echter zijn Balistic Armor activeert, kan hij ontzettend veel incasseren. Bovendien plaatst en ontmantelt Demolitions bommen sneller. Ideaal om in het team te hebben tijdens een potje Combat Mission. Ter ondersteuning kan Demolitions nog een granaatwerper, raketwerper en allesvernietigend robotje uit zijn broekzak trekken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lars Cornelis Heeft een grote liefde voor grootse virtuele avonturen. Hecht evenveel waarde aan environmental storytelling als aan lore en heeft thuis een kast vol gameboeken en comics. Steekt per saldo waarschijnlijk toch de meeste tijd in de Master League van PES.

Reacties

 • He he gelukkig ook wat aandacht voor Medal of honor
  wat vandaag note bene uit komt..  wie heeft m al?

 • En straks om 18 uur de review :)

 • Bedankt daar voor Jaylee :)

 • Dan pas haha :P

 • Ik heb al iets van 5 uur gespeeld (online) en de campaign afgemaakt. =)

 • ONLINE STORE :  ===== http://migre.me/bbUHB =====  n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  ===== http://migre.me/bbUHB =====

 • ONLINE STORE :  ===== http://migre.me/bbUHB =====  n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  ===== http://migre.me/bbUHB =====

 • Is dat nou Jelle z'n hoofd gephotoshopt in dat plaatje? :P

 • Haha, lijken inderdaad wel een beetje op elkaar. Maar het is gewoon de baas van Nintendo. Donkey Kong.

 • Haha, bad-ass Jelle! ^_^

 • Nice ik zal weer lekker de sniper class kiezen
  Want ik ben nou eenmaal zon stealth speler;)

 • Zojuist de Singeplayer uitgespeeld, Super spel. Echt wat een verhaal, persoonlijk een van de beste. Nergens over te klagen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren