1. Sony noemt PS Plus erg belangrijk voor PS3

Sony noemt PS Plus erg belangrijk voor PS3

De PlayStation Plus-service is een goede manier om consumenten enthousiast te krijgen voor de PlayStation 3. Dit stelt John Koller, die de brand marketing van Sony overziet, in een interview met GamesIndustry.

Volgens Koller is het vooral een goed wapen om consumenten zelfs in het zevende levensjaar van de PS3 nog binnen te halen als koper. Dit omdat PS Plus direct een gamecollectie biedt, vergeleken met het zelf selecteren en aanschaffen van titels.

Ook noemt Koller de service een middel om PS3-gebruikers bekender te maken met het aanschaffen van digitale content. Mede hierdoor wil Sony PS Plus de komende tijd als een van de speerpunten in zijn marketing gaan gebruiken, stelt Koller tot slot.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dat hadden ze toch al gezegd.  Maar eerlijk gezegd vind ik ps plus niet zo speciaal hoor.

 • Niet? Welke ander platform biedt een zelfde service? Voor 50/60 euro per jaar krijg je gewoon elke maand gratis volledige games, fikse korting op van alles en nog wat en exclusieve toegang tot beta's e.d. Xbox Live is vergelijkbaar maar bied veel minder imo.

 • Ik ben er begin dit jaar lid van geworden. Voor die tijd vond ik het een matige service maar nu heb ik een enorme stapel games te spelen voor iets meer dan 4 euro per maand. Ben nu bijvoorbeeld lekker Bulletstorm aan het spelen, een game die ik nooit zou komen, maar het blijkt een erg leuk game te zijn. Ik snap niet hoe ze je per maand 3 a 4 games kunnen "geven" voor dat bedrag!

 • ONLINE STORE :  ===== http://migre.me/bbUHB =====  n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  ===== http://migre.me/bbUHB =====

 • ONLINE STORE :  ===== http://migre.me/bbUHB =====  n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  ===== http://migre.me/bbUHB =====

 • Waarom krijgen wij PS Plus niet gratis? Ik heb daar vorig jaar mijn persoonlijke gegevens voor openbaar gemaakt.

 • Met je pizzabaantje krijg je geen creditcard hoor.

 • Troll much?

 • zou niet weten waarom ik een plus account zou moeten nemen. zoveel meerwaarde zit er niet in voor mij.

 • Ik ook niet. Maar het is een leuke extra voor de mensen die het wel interessant vinden :) . Zolang online gamen maar gratis blijft!

 • Als je niet van gratis games houd dan is het niks voor jou. Ik vind het wel mooi dat ik nu 3 (vaak meer) games per maand krijg.

 • Games die ik of al heb of die ik niet interessant vind. Geweldig hoor :) .
  Sowieso speel ik meer op PC, waardoor het al helemaal geen tot weinig meerwaarde heeft voor mij.

 • Playstation Plus…Speciaal? Voor Sony? Sinds wanneer dan? Die instant game collectie is nou ook nie echt je van dat, die welcome back games na die hackzaak waren ook niets om over naar huis te schrijven, ik sla niet steil achterover van de wekelijkse content en met de nieuwe PS store moet je echt gaan zoeken naar Plus content. En ik kan je verzekeren dat ik niet snel ga klagen over content dat wordt aangeboden. Maar het is gewoon niet wat ze ervan zeggen dat het moet zijn, evenals Playstation Home, je persoonlijke space op je ps en trophies. Leuke plannen allemaal, maar de uitwerking …

 • Home was een geweldig idee, maar werkt gewoon niet. Maar wat vind je slecht aan het trophie systeem?

 • De games waren niet goed genoeg? 'T waren gewoon topgames die al even uit waren.  Iets met een paard en een bek. ;)

 • @ versus: Op het trophy en XMB gebied moet ik mun woorden terug nemen. Ik gooide de potenties van die twee dingen voor mij door het verhaal heen. Mijn fout. Op zich is met het systeem niets mis, maar het zou tof zijn als ze iets meer met die trophies zouden doen. Het is bedoeld als aardigheidje, ik weet het, maar als je met het vrijspelen van trophies spelgerelateerde avatars (bijvoorbeeld) zou kunnen unlocken, voelt het nuttiger op de lange termijn.  @ Henkie: hehehe, zo klinkt het wel, he :P Maar is niet zo bedoeld. Het zijn goede spellen, alleen door het feit dat ze al een geruime tijd uit zijn betekent de kans groot is dat de meeste hem al hebben gekocht van dag een of um voor een 10/15 euro uit de budgetbakken hebben geplukt. En dan heb ik weinig meer aan die spellen die je krijgt. Ja, je betaalt maar 50 euro voor een heel jaar en nee, ze houden mij geen geweer tegen mijn hoofd voor aanschaf, maar die + staat toch ook voor een uitbreiding op de game ervaring van een hardcore gamer?  Maar Topic gaat over het werven van nieuwe ps3 gebruikers, dus eigenlijk is mijn verhaal helemaal niet aan de orde. Tis alleen dat ik een beetje meer van ps+ had verwacht. Dat je elke week/maand naar de content uit zou kijken. Mischien ben ik wel een beetje verwend :)

 • ik ben anders toch verrekte blij er mee, als ik infamous 2, bulletstorm, borderlands, dead space 2, deus ex, en nog die instant game collectie en die paar andere games die toen in een keer uitkwamen had gekocht was ik toch wel echt duurder uit geweest dan 50 euro, hoor.  en het is ook leuk dat je games krijgt waar je eerst helemaal niks van verwacht, maar echt fun als hell zijn (machinarium en Castle crashers bijv.)

 • En vergeet niet dat je toegang hebt tot bijna elke Beta die uitkomt.

 • Supervaak krijg je relaxte games gratis. Ik snap niet waarom jullie zo negatief zijn over Plus. Nu inFamous 2. Laatst al goede games als Dead Space 2 en LBP2 en zo nog veel meer vette games.

 • enige probleem na een jaar heb je een externe harde schijf nodig

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren