1. Need for Speed: Most Wanted naar Wii U volgend jaar

Need for Speed: Most Wanted naar Wii U volgend jaar

Need for Speed: Most Wanted komt naar Wii U. De racegame verschijnt niet tijdens de lancering van de console op 30 november, maar ergens in 2013.

"We vinden het erg leuk om Need for Speed: Most Wanted naar meer platformen en meer gamers te brengen", aldus Electronic Arts aan de website Polygon. "Vanaf 30 oktober is Most Wanted beschikbaar op Xbox 360, PlayStation 3, Vita, Android en iOS. In 2013 kunnen Nintendo-fans ervaren hoe het is om 'meest gewild' te zijn met hun vrienden op Wii U."

In Need for Speed: Most Wanted stappen spelers als straatracer achter het stuur van de snelste bolides. In een stad waar ze hun eigen route mogen zoeken, racen ze tegen andere coureurs, moeten ze uit handen blijven van de politie en proberen ze snellere tijden neer te zetten dan hun vrienden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Leuk joh voor de Ninty kids die de afgelopen 6 jaar geen HD console gekocht hebben. Serieus, wie zit te wachten op zulke oude ports? Dit lijkt onderhand wel de standaard te worden voor de WiiU. Net als Mass Effect 3, welke monk wilt die nu na een jaar nog spelen (tegen de hoofdprijs?).

 • Euh Koekie, het gaat hier om een game die pas deze week in de winkel komt te liggen he. Dat ie twee maandjes later is moet nog net kunnen zou je zeggen.

 • Tevens, om je interesse te wekken, deze game had net zo goed Need for Speed: Burnout Paradise kunnen heten.

 • 2 maandjes later, oke. Maar 'ergens in 2013' is geen 2 maandjes.

 • volgens mij had ik gelezen dat men zich nu richt op Maart 2013. In ieder geval NA de launchwindow die 4 maanden duurt…

 • Ontwikkelaars proberen hiermee te teasen of het aanslaat. Dit is cheap.  De games zijn gewoon niet direct op de Wii U ontwikkeld, misschien komt dat later.

 • Ontwikkelaars proberen hiermee te teasen of het aanslaat. Dit is cheap.  De games zijn gewoon niet direct op de Wii U ontwikkeld, misschien komt dat later.

 • Ik wil Mass Effect 3 nog spelen. Maar ik ben aan het wachten op de trilogie.

 • Laten we het er op houden dat dit net geen gevalletje Batman of Mass Efffect is.

 • Ik ga Need for Speed dan wel op de Wii U halen, er zijn genoeg games die ik dit najaar ga doen, dus die 5 maanden maakt mij niet uit. Wie weet zitten er dan al een paar DLC in verwerkt. Ik had hem ook kunnen kopen voor de XBOX360 kunnen kopen, maar zodra de volgende XBOX uit komt verkoop ik de XBOX360 weer, met alle spellen. En ik speel Need for Speed wel regelmatig, dus kan ik hem beter kopen op de Wii U dan voor de XBOX360. Ieder zijn ding …

 • Het lijkt bijna alsof je dacht aan de eerste NFS Most Wanted van jaren geleden die opeens geport wordt naar de WiiU. Dat zou we ernstig zijn ja:p Maar dit vind ik alleen maar een goede zaak, want ze concentreren zich nu dus op de drie platformen waarin ze de tijd hebben gestoken bij de ontwikkeling; ps3, x360 en pc..en daarna gaan ze pas (blijkbaar uitgebreide) tijd besteden aan de WiiU versie.
  Zelf ga ik toch nog geen WiiU kopen, bij launch haal ik nooit meer een console meteen binnen (kost veel geld, weinig games erop uit, ports, bugs en eventuele productiefouten..), maar door zulke aankondigingen (ik kan ook prima een paar maanden wachten tot ik deze game koop, maar ik wil hem zeker weten wel hebben!) wordt de kans toch wel groter dat ik het systeem eerder in huis haal dan na anderhalf jaar.

 • Het lijkt er een beetje op alsof je dacht dat het om de NFS: Most Wanted van jaren terug porten ging:p
  Door zulke aankondigingen neemt m'n enthousiasme over de WiiU weer toe. Boeiend dat het een aantal maanden later pas uitkomt, dat betekent dat ze genoeg tijd besteden om er een goede port van te maken. Verder koop ik sowieso nooit meer direct tijdens de launch een nieuw systeem (laatste keer dat ik dat deed was bij de cube). Er zitten meer nadelen aan dan voordelen..kost veel, weinig games, veel ports van oudere games zoals Arkham City(die ik niet altijd boeiend vind), kinderziektes zoals bugs en productiefouten, en een aantal maanden later is er vaak meer beschikbaar en kost het minder.
  Ik wilde sowieso wachten met de aanschaf van deze game, maar ik wil hem zeker weten wel..dus dat wordt dan misschien toch de WiiU versie dan:p • ONLINE STORE :  ===== http://gg.gg/sze =====  Hallowmas( On November 1 ) is coming beloved whether or not you are ready to shopping ,Characteristics, novel, variety, low price and good quality, and the sales price  is low , Move your mouse to work shopping! Hey hey  free shipping  competitive price  any size available  accept the paypal  jordan shoes $32  nike shox $32  Christan Audigier bikini $23  Ed Hardy Bikini $23  Smful short_t-shirt_woman $15  ed hardy short_tank_woman $16  Sandal $32  christian louboutin $80  Sunglass $15  COACH_Necklace $27  handbag $33  AF tank woman $17  puma slipper woman $30  ===== http://gg.gg/sze =====

 • Leuk, maar hij komt op 30 Oktober ook uit op de pc:P

 • Breng toch gewoon met de release uit man

 • Ze moeten het tablet gedeelte nog maken denk..

 • heerlijk hoe EA met ninty fuckt :lol:

 • heerlijk hoe EA met ninty fuckt :lol:

 • Heerlijk zeg hoe EA ninty fuckt  Dikke vriendjes op de E3 nochtans!
  Hebben daar nog wat gratis reclame kunnen maken voor battlefield en zo tijdens de conferentie! :lol:

 • Heerlijk zeg hoe EA ninty fuckt :lol:  Dikke vriendjes op de E3 nochtans!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren